Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Davet şıklığında tercihler

Tergan’ın Yaz Koleksiyonu’ndaki şık ayakkabı ve sandaletler, yaz davetlerinde şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların tercihi oluyor… ...

Tergan’ın Yaz Koleksiyonu’ndaki şık ayakkabı ve sandaletler, yaz davetlerinde şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların tercihi oluyor…


Ayakkabı ve çanta modasının öncü markası Tergan, zengin koleksiyonuyla yaz davetlerinde kadınların şıklığına şıklık katıyor. Tergan’ın 2015 Yaz Koleksiyonu’ndaki canlı renkleriyle dikkat çeken topuklu ayakkabı ve sandaletler, yaz davetlerinin çok renkli geçeceğine işaret ediyor.

Tasarım gücünü ve deneyimini sezon trendleriyle buluşturan Tergan, yaz sezonu alışverişi için her zevke ve tarza hitap eden ayakkabı ve çanta tasarımlarını bir arada sunuyor.

Sıcak yaz günlerinde gerçekleştirilecek davetlerde en havalı görünüme sahip olmak isteyen kadınlar, kombinlerini koleksiyondaki anahtar parçalarla tamamlayabiliyor. Ayakkabı ve çantalar, şık ve ergonomik tasarımlarıyla, kadınlara zamansız görünümü vaat ediyor. Gece davetlerinin vazgeçilmezi olan clutch ve portföy çantalar Tergan’ın Yaz Koleksiyonu’nda, saks mavisi, beyaz ve kırmızı gibi renklerle buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi