Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dünyaca ünlü tasarımcı dokunuşu

Together yaklaşımıyla hem mağazacılık anlayışında, hem de koleksiyonlarında dünyaca ünlü tasarımcılarla iş birliği yapan Camper alışveriş ...

Together yaklaşımıyla hem mağazacılık anlayışında, hem de koleksiyonlarında dünyaca ünlü tasarımcılarla iş birliği yapan Camper alışveriş deneyimini benzersiz bir platforma taşıyan yeni müjdesini Akmerkez’de “Fernando Amat” ile duyuruyor!

Ünlü tasarımcı Fernando Amat’ın ses getiren ve ilhan veren dokunuşları Camper ile şimdi Türkiye’de… Romain Kremer ile yenilenen yüzü ve modellerinden sonra renkli, ayrıcalıklı, özgün ruhunu mağazalarına da taşıyan Camper alışveriş dünyasının en özel noktalarından Akmerkez’de çok özel bir iş birliği ve mağazacılık anlayışına imza attı. Dünyada tasarım dendiğinde ilk akla gelen ve yaklaşımları ile hayranlık uyandıran Fernando Amat, sadelik, pragmatizm ve kullanışlılık temellerini Camper Together mağazasında buluşturdu. Mağazacılık anlayışında benzersiz bir konsepti hayata geçiren Akmerkez Camper Together, Fernando Amat’ın Barselona ve Berlin’de tasarladığı Casa Camper otellerinden ve 1981’de self servis mantığıyla açılan, yine Amat’ın dokunuşları ile sıra dışı bir deneyim sunan ilk Camper mağazasından izler taşıyor.

Camper’ın ilk mağazasından tam 30 yıl sonra dünyaca ünlü tasarımcı Fernando Amat aynı pragmatizm ve fonksiyonellik algısıyla günümüz anlayışını buluşturarak Camper Together Akmerkez mağazasını tasarladı.

Fernando Amat’ın benzersiz dokunuşları ile kapılarını Akmerkez’in birinci katında açan Camper Together alışveriş deneyimini benzersiz ve ayrıcalıklı yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi