Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gap şort ve tişört sezonunu açıyor, cıvıl cıvıl bir yaz sizi bekliyor!

Marka kampanyasını “wear less, do more (hafif giyin, yazın tadını çıkar)”mottosu üzerine konumlandıran Gap, bu yaz renkli koleksiyonuyla az ...

Marka kampanyasını “wear less, do more (hafif giyin, yazın tadını çıkar)”mottosu üzerine konumlandıran Gap, bu yaz renkli koleksiyonuyla az ama öz giyinerek yazı dolu dolu geçirmenize yardımcı oluyor. 

En stil şort ve tişörtlerle sezona hızlı bir giriş yapan Gap, rengarenk parçalardan oluşan koleksiyonunda, denizci etkisi yaratan beyazların yanı sıra yazın canlılığını ve hareketliliğini yansıtan cıvıl cıvıl desenliler de göze çarpıyor.

Gap, rahat Amerikan stilini trendlere uygun parçalarla birleştirerek şortlarda yeni bir silüetle yaza mükemmel bir giriş yapıyor. Pantolonların ve çorapların rafa kalktığı yaz sezonunda şortları ön plana çıkaran Gap, yalın ancak etkili bir tarza sahip olmanızı sağlıyor.

Şort ve tişörtlerin bolca bulunduğu koleksiyonda poplin, chambray ve keten kumaşlarla doğallık ve rahatlık öne çıkıyor. Koleksiyonda kadınlar ve minik kızlar için stil sahibi pantolon etekler, bermuda kesim ve bol şortlar ön plandayken erkekler ve küçük beyler için düz ve desenli, uzun ve kısa kesim sportif şortlar göze çarpıyor.


2015 Yaz Koleksiyonu’nu, sezon boyu rahatlığın hakim olduğu bir yaz geçirmenizi sağlayacak parçalardan oluşturan Gap, sıcakların kendini hissettireceği günlerde beyaz tonlarla yalınlığını ve şıklığını konuşturacak. Deniz, kum, güneş temalarıyla yazın hakkını veren koleksiyonda, kadınlarda pamuklu üstler ve desenli hafif elbiseler rahat ve feminen detaylar yaratırken, erkeklerde renklerin ve birbirinden eğlenceli desenlerin hakimiyeti ön plana çıkıyor.

Kadın koleksiyonunda düğümlü ip, fisto ve keten detaylar elbise, etek, üst ve şortlarda sıkça kullanılıyor. Erkekler için ise marin etkinin yanı sıra tropikal ve egzotik motiflerin yer aldığı renkli kısa kollu gömlekler ve şortlar öne çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe