Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sandalet sezonu açıldı!

Sandalet sezonu açıldı! Herkesin ayakkabıcısı FLO yaz aylarının vazgeçilmezi olan rengarenk sandaletleri kadınlarla buluşturuyor. Mavi, ...


Sandalet sezonu açıldı! Herkesin ayakkabıcısı FLO yaz aylarının vazgeçilmezi olan rengarenk sandaletleri kadınlarla buluşturuyor. Mavi, beyaz, sarı, kırmızı renklerin ön planda olduğu sandalet koleksiyonu taşlar, payetler, zımbalar gibi detaylarla hareketleniyor.

Yaz demek gezmek, dolaşmak, rahatlık demek rahatlıksa sandalet demek… Kış boyunca kapalı ayakkabılara, botlara, çizmelere hapsolan ayakları özgür bırakmanın zamanı geldi. FLO’nun sandalet koleksiyonunda her tarza hitap edecek yüzlerce alternatif bulmak mümkün. Çok bantlı modeller, gladyatör sandaletler, tek bantlı parmak arası modeller gibi birçok seçenek yaz aylarında sandaletten vazgeçemeyen kadınlarla buluşuyor. Turkuazdan kırmızıya, beyazdan sarıya kadar birçok canlı renge teslim olan sandaletler, yılan derisi, boncuk detayları, leopar etkisi gibi sezon trendleriyle harmanlanıyor.

Sezonun ön plana çıkan modellerinden olan yüksek tabanlar da siyah ve beyaz renklerin bir arada kullanımıyla FLO sandaletlerine farklı bir yorum katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi