Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

International Woolmark Prize 2015/2016 erkek giyim

Karl Lagerfeld ve Yves Saint Laurent’in hayatlarının dönüm noktası olarak bilinen International Woolmark Prize yarışmasına erkek giyim kat...

Karl Lagerfeld ve Yves Saint Laurent’in hayatlarının dönüm noktası olarak bilinen International Woolmark Prize yarışmasına erkek giyim kategorisinde bu yıl Giray Sepin katılıyor. 


Yarışma için hazırladığı koleksiyon hakkında Sepin, Merinos yününün özellikleri ile tasarım anlayışını birleştirerek Merinos yününe inovatif bir kullanım alanı yarattığı için çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Tüm dünyada genç tasarımcıların ve moda dünyasının heyecanla takip ettiği International Woolmark Prize 2015/2016 erkek giyim kategorisinde Türkiye’yi Giray Sepin temsil ediyor.

Karl Lagerfeld ve Yves Saint Laurent’in hayatlarının dönüm noktası olarak bilinen International Woolmark Prize yarışmasına erkek giyim kategorisinde bu yıl Giray Sepin katılıyor.

International Woolmark Prize 2015/16 için hazırladığı koleksiyon için çok heyecanlandığını belirten Giray Sepin : “ International Woolmark Prize, bilinen en eski moda yarışmalarından bir tanesidir. Geçen yıllarda Narciso Rodriguez, Victoria Beckham gibi modanın önde gelen isimlerinin jüri olduğu yarışmada Türkiye’yi temsil etmekten dolayı çok mutluyum” dedi.

Yarışma için hazırladığı koleksiyon hakkında Sepin, “Merinos yünü doğal, esnek ve yumuşak bir dokuya sahip. Ayrıca havadaki nem oranını düzenleyerek ısıya ve soğuğa karşı yalıtım etkisi üstlenir. Bu özelliğinden ötürü Merinos yünü dört mevsim boyunca kaliteli bir rahatlık sağlar.

Koleksiyonumda tasarım anlayışımı Merinos yününün bu özellikleri ile birleştirerek Merinos yününe inovatif bir kullanım alanı yarattığım için çok heyecanlıyım” diyerek sözlerini tamamladı.

International Woolmark Prize 2015/16 Avrupa Finali için genç tasarımcılar Merinos yününden hazırladıkları koleksiyonlarını 13 Temmuz 2015 tarihinde Antwerp’de sergileyecekler. Avrupa bölge ödülünü almaya hak kazananlar ise Merinos yününden hazırladıkları yeni koleksiyonları için 50.000 Avustralya Doları (AUD$) finansal katkı ve uluslararası finalist olma şansı yakalayacak.

Şangay, Sidney, Antwerp, Dubai, New York ve Londra’da yapılacak bölge elemelerinden sonra kadın ve erkek giyimde bölgesel ödül alan 12 tasarımcı uluslararası finalde bir araya gelecek. Erkek giyim finalistleri Ocak 2016 Floransa PITTI UOMO’da açıklanacak. Kadın giyim finalistleri ise Şubat 2016 New York’ da buluşacak. International Woolmark Prize 2015/16 uluslararası ödülü kazanan iki tasarımcı koleksiyonları için kumaş tedariği ve pazarlama desteğinin yanında 100,000 Avustralya doları (AUD$) kazanacak. Ayrıca, uluslararası ödül kazanan iki tasarımcı, İngiltere'de Harvey Nichols, Çin'de Joyce, ABD'de Saks 5th Avenue, Fransa'da Collette, İtalya'da 10 Corso Como, Avustralya'da My Theresaonline ve David Jones önemli uluslararası perakende ortakları aracılığıyla koleksiyonlarını sergileme şansı yakalayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe