Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Jean kumaşında yeni trend zayıf görünüm ve rahatlık

Dünya denim sektörünün lider markalarından Çalık Denim’in Genel Müdürü Hamit Yenici İstanbul Moda Akademisi'nin gelenekselleşen tanı...


Dünya denim sektörünün lider markalarından Çalık Denim’in Genel Müdürü Hamit Yenici İstanbul Moda Akademisi'nin gelenekselleşen tanıtım günleri olan 'Moda ile Tanışma Günleri-Open Days'e konuk oldu. Hamit Yenici’nin yanı sıra, Çalık Denim’in Northern Trail AW 16/17 Koleksiyonu içerisinde yer alan “Oxygene” koleksiyonunun oluşumunda katkıda bulunan trend danışmanı Lucia Rosin de 'Moda ile Tanışma Günleri - Open Days'in konukları arasında yer aldı.

Denim kumaşında inovasyona yönelik çalışmalarını anlatan Hamit Yenici, kadınlar için bedeni toparlayarak ince gösteren, yoga gibi aktiviteleri gerçekleştirecek kadar süper esneklik sağlayan, erkekler için ise maskülen görüntüden taviz vermeyen, rahat ve inovatif streç kumaşlar geliştirdiklerini söyledi. Kadınlar için yüksek elastikiyetin çok önemli olduğunu, artık vücudu toplayan, zayıf gösteren, içinde rahat hissettikleri jean’leri tercih ettiklerini anlatan Yenici, şunları söyledi:

“Balıketi kadınlar ve kilo vermek isteyenler için likra kumaşlarla hazırlanan jean görünümlü korse modeller, basen bölgelerini 5 cm daraltmaya yarayacak. Kadınlar streç giymenin rahatlığını keşfetti. Ancak erkekler de artık daha dar kesimleri tercih ediyor. Dolayısıyla erkeklerde de trend, maskülen gösteren streç kumaşlar ön planda.”

Çalık Denim geliştirdiği inovatif streç kumaşlardan oluşan yeni koleksiyonunu, seçkin üretici markaların davetle katılabildiği Amsterdam’daki 15-16 Nisan’da düzenlenen KingPins Fuarı’nda dünyaya tanıtmıştı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe