Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kişiye özel dikim

Avrupa ve Türkiye’de iddialı modelleriyle adından söz ettiren erkek giyim markası Bagozza müşterilerine seçkin bir alışveriş keyfi yaşat...


Avrupa ve Türkiye’de iddialı modelleriyle adından söz ettiren erkek giyim markası Bagozza müşterilerine seçkin bir alışveriş keyfi yaşatmayı hedefliyor. Marka, şıklıkta benzersiz olmak isteyen müşterileri için kişiye özel dikim ayrıcalığı sunuyor. Galleria’da açtığı yeni mağazasında müşterilerini ağırlayan Bagozza, benzersiz giyinen erkekler yaratıyor.

Şıklıkta benzersiz olmak ve yalnızca kendilerine özel olanı giymek isteyen seçkin erkekler, Bagozza’nın ayrıcalıklı kişiye özel dikim hizmetini tercih ediyor.

Kumaşından modeline, düğmesinden ipliğine kadar her türlü detaya kişinin kendisinin karar verdiği kıyafetler, tam olarak müşterinin vücuduna göre tasarlanıyor. Kişiye özel dikim, kusurları kapattığı için ortaya çıkan elbiseler muhteşem görünüyor. Kişiye özel bu uygulamada, yoğun iş temposu içinde çalışanlar da unutulmadı. Bagozza’nın marifetli ve deneyimli terzilerinin elleriyle hazırlanan kıyafetler için; ölçüler ve provalar istenildiği takdirde evde ya da ofis ortamında alınabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe