Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkeklerin En İyi Yol Arkadaşı

KİP, sık seyahat eden erkekler için özel tasarlanan hafif, kırışmaz, bio parfümlü takım elbise, ekstra rahat ve kırışmaz ceket, kolay üt...


KİP, sık seyahat eden erkekler için özel tasarlanan hafif, kırışmaz, bio parfümlü takım elbise, ekstra rahat ve kırışmaz ceket, kolay ütülenebilir gömlek, katlanabilir özel çantasıyla rahat taşınan trençkot, casual görünümü destekleyen örme yelek, pantolon gibi ürünlerden oluşan Sonbahar-Kış Traveller Koleksiyonu’nu satışa sundu. 

KİP, Sonbahar-Kış Traveller Koleksiyonu ile erkeklerin seyahatlerini hem rahat hem de keyifli hale getiriyor. Hafif, kırışmayan, bio parfümlü takım elbise ve yine kırışmaz, özel kesimli ekstra rahat ceket, kolay ütülenebilir gömlek, katlanabilir özel çantasıyla kolay taşınan trençkot, yumuşak katlanabilir ayakkabı gibi erkeklerin seyahatlerini daha konforlu hale getirecek ürünlerden oluşan KİP Traveller Koleksiyonu’na bu sezon örme ceket, adeta eşofman rahatlığında casual pantolon ve örme yelek de dahil oldu.

Yeni katılan ürünlerle KİP Traveller Koleksiyonu, erkeklere seyahatlerinde daha casual bir görünüm yakalama imkanı sunuyor. Koleksiyon; bavul, sırt çantası gibi zengin bir aksesuar grubuna da sahip…

İlhamı en uzun uçan kuştan..!
Dünyanın en uzun göç yolunu kat eden kuşu, deniz kıyı kırlangıcından ilham alan KİP Traveller Koleksiyonu ile seyahatler keyfe dönüşüyor..!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi