Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar/Yaz 2017 Denim Trendleri Açıklandı...

Dünyanın önde gelen moda markalarının denim kumaşlarında imzası bulunan Orta Anadolu, İlkbahar/Yaz 2017 sezonunun denim trendlerini açık...


Dünyanın önde gelen moda markalarının denim kumaşlarında imzası bulunan Orta Anadolu, İlkbahar/Yaz 2017 sezonunun denim trendlerini açıkladı.

Orta Anadolu, 2017 yazı için tasarım rotasını insanın doğasına çevirdi. 7/24 hareket eden şehirlere uyum sağlayan biz şehirlilerin hareket kabiliyetinin sınırlarını zorlayan tasarımlara hayat verdi. Gün geçtikçe etkisini artıran ‘sport chic’, kumaşların DNA’sını değiştirdi. Artık esnek, dinamik stiller kimliğimiz haline geliyor. Denimde bu etki; geri toplama etkisinin daha da artırılmış bir deneyim sunmasını sağlıyor.

Orta Anadolu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Debbağ; “ Denim bir baş kaldırı, kuralların dışında dans eden bir tasarım anlayışı. Tasarımın insanın doğasından ayrılması mümkün değildi, bizde insanın doğasına göre bir tasarım anlayışı geliştirdik.


Artık otururken bile vücudu çalıştıran teknolojik kumaşlar, UV ışığını yansıtan siyah denimler, leke tutmayan beyaz denim kumaşlarıyla kendimize çizdiğimiz sınırların çok ötesindeyiz. Tasarımın enerjisi olduğu gibi , tasarıma hayat veren ürünün de bir enerjisi var. Biz indigonun enerjisinden yola çıktık ve yaydığı frekansı tasarım anlayışımızın çatısına yerleştirdik. BLUEFREQUENCY, artık denimde yeni bir çağın başladığının habercisidir.” diyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe