Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İpek şal modellerinde iodes imzası

iodes’in yepyeni modellerini keşfetmenin tam zamanı! Her biri el işçiliği ile hazırlanan, özel dokusu ve farklı renk tonlarına sahip ipek ...

iodes’in yepyeni modellerini keşfetmenin tam zamanı! Her biri el işçiliği ile hazırlanan, özel dokusu ve farklı renk tonlarına sahip ipek şal modelleri, bu sezon kombinlerinizde fark yaratacağa benziyor!

İrem Özyurtçu tarafından, hayatın her karesinden ilham alarak tasarlanan; her zevke, her anınıza özel renk ve desen seçeneklerini içinde barındıran iodes şal modelleri, kış sezonuna safari temasından ilham alınarak tasarlanan yeni koleksiyonu ile iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Marilyn, Audrey, Grace ve Ingrid isimlerinden oluşan koleksiyonda her bir şal modeli ayrı bir anlam taşıyor ve böylelikle kullanan kişilere de farklı bir deneyim yaşatıyor. Marilyn serisi; güçlü, kararlı ve ayakları yere basan kişileri simgelerken, Audrey serisi; sevgi dolu, uyumlu ve şevkatli bir karakteri tanımlıyor. Dijital baskı teknikleri ile hazırlanan ve kenarları el dikişi olan iodes şal modelleri, 110x110 boyutlarında üretiliyor.

İşçiliği ile göz kamaştıran iodes şallar, kıvrımlı hatlara sahip desenlerin yanı sıra her bir tasarımında sizleri adeta büyülü bir atmosfere götürüyor. Kalitesiyle öne çıkan şallar, her türlü kombinasyona uygun, kendi içerisinde anlamları olan renk seçenekleri sunuyor.

iodes şal modellerine Ella Dubai, Lüksbazaar, 360ist, auvintage, Lidyana ve iodes.com.tr adreslerinden ulaşabilir, tarzınızı eşsiz bir parça ile yansıtabilirsiniz.

iodes hakkında:  iodes, 2014 yılında kurulmuş bir tasarım markasıdır. Marka kurucusu İrem Özyurtçu, lisans eğitiminin ardından bir sene Los Angeles’ta yaşadıktan sonra kendi markasını oluşturmaya karar vermiştir. Kendi çizimlerinin dijital baskı tekniği ile üzerine işlendiği şalların yapım aşamasında %100 ipek kumaş kullanılmaktadır. Ürünler 110x110 boyutunda kenarları el dikişi olacak şekilde üretilmektedir. Markanın hedefi; kaliteden ödün vermeden her zaman özel ürünler yaratmaktır. Tasarımda Hollywood ve özgürlükten esinlenilen ürünler Ella Dubai, Lüksbazaar, 360ist, auvintage, Lidyana ve iodes.com.tr internet sitelerinde satılmaktadır.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe