Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda Ev Dekorasyonu ile Buluştu

Türkiye’nin köklü halı üreticisi Kaplan Kardeşler Şirketler Grubu “Empera’’ premium halı markası ile müşterilerine merhaba diyor. Sektör...


Türkiye’nin köklü halı üreticisi Kaplan Kardeşler Şirketler Grubu “Empera’’ premium halı markası ile müşterilerine merhaba diyor. Sektöre yeni bir soluk getiren marka çekimlerini eskimeyen ünlü moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz ile gerçekleştirdi. Dünya standartlarında önemli mankenlerin görev aldığı çekimler moda ile ev dekorasyonunun en farklı yorumunu gözler önüne seriyor.

2015 koleksiyonunda yer alan modellerin desenlerinden hazırlanan kostümleri giyen mankenler çekimler için poz verdi. Sydney ve New York’ta da görücüye çıkan halı koleksiyonu tüm dünyadan beğenileri üzerinde toplamaya kararlı.

Türkiye’nin yeni premium halı markası Empera tüketicilerle buluştu. Tanıtım için ilginç bir çekim gerçekleştirilerek, markanın koleksiyonundaki halı desenlerinden giysiler tasarlandı.

Moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz tarafından gerçekleştirilen çekimler için markanın desenleri dijital ortama aktarıldı. Daha sonra özel olarak çizilen tasarımlara göre dijital transfer tekniği ile kumaş üzerine basıldı ve basılı kumaşlar özel terziler tarafından dikilerek elbiseye dönüştürüldü.

Empera en kaliteli iplik ve en son teknoloji makinelerde üretiliyor. Empera halılarının yüzeyi başka halılarda hissedilmeyen ipeksi ve kadifemsi bir dokuya sahip. Özel yöntemle renklendirilmiş iplikler kullanılarak, üretilen Empera’nın desenleri ve renkleri güneşten ve yıkamadan dolayı solmuyor. İp ve dokuma kalitesinin üstünlüğü sayesinde uzun ömürlü olan markanın halılarında, ilk 2 ayda görülen tozuma yok denecek kadar az.

Ünlü mankenlerin aynı desenlerden oluşan kostümlerle, halı modellerinin önünde verdiği yaratıcı pozlar ile bu yıl herkes Empera’yı konuşacak.


Empera halılarında kullanılan özel pamuk astar sayesinde de kaymazlık ile ses ve ısı izolasyonu da maksimum seviyeye çıkartılabilmiş. Markanın bazı koleksiyonlardaki halıların yüzeylerindeki kabartmalar ve farklı terbiye edilmiş iplik kullanımları çok şık ışık yansımaları yaratarak farklı açılardan farklı göz zevki sunuyor.

Koleksiyonlarında metrekareye en fazla ipi sığdırarak rekor kıran Empera, en net desen görüntüsüne sahip halı markası olma özelliğini de kazanmış durumda. Bazı modellerinde kullanılan “Sıfır Kenar Teknolojisi” ile daha estetik bitim noktalarına sahip olan marka, kopmaz saçaklarıyla da farklılığını en uç noktalara kadar taşımayı başarmış

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi