Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirli kadının bohem tarzı

LC Waikiki, 2015 Sonbahar-Kış Sezonunda farklı zamanların farklı stillerini kucaklayan Bohem Koleksiyonu ile şehirli kadınları doğanın t...


LC Waikiki, 2015 Sonbahar-Kış Sezonunda farklı zamanların farklı stillerini kucaklayan Bohem Koleksiyonu ile şehirli kadınları doğanın tüm ihtişamlı renklerinin hayat bulduğu şık ve özgür bir tarzla buluşturuyor.

LC Waikiki Bohem Koleksiyonu’nda oversized trikolar rahat ve şık görünmek isteyen kadınların bu sezon tercihi olacak. Oversized trikolar ile maskülen etki yaratmak isteyen kadınlar, LC Waikiki Bohem Koleksiyonu ile özgür ruhlarını yansıtacaklar. LC Waikiki’de soğuk kış aylarında bohem rüzgarı esecek.

70’li yılların özgür ruhunu yansıtan kilim desenli pançolar ise bu sezon LC Waikiki’de kadınların şıklığını tamamlayacak en önemli parçalardan biri olacak. Hem asil görünmek hem de sıcak bir kış geçirmek isteyen kadınlar için süet dokunuşlardan oluşan etekler ve püskül detaylı yelekler bu sezon koleksiyonda dikkat çekici parçalar arasında yer alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi