Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehrin yeni modası “UrbaNatures”

Doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığı ve fonksiyonelliğini şehre taşıyan Lumberjack’in “UrbaNatures” koleksiyonu, şehir insanlarının y...

Doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığı ve fonksiyonelliğini şehre taşıyan Lumberjack’in “UrbaNatures” koleksiyonu, şehir insanlarının yeni gözdesi! Koleksiyonda, efsanevi Lumberjack River bot da yeni bir yorumla karşımıza çıkıyor.


Şehir insanlarının doğal yaşama merakı artarken, şehir modasında da doğa esintisi etkisi görülüyor. Lumberjack’in doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığı ve fonksiyonelliğini şehre taşıyan “UrbaNatures” konsepti de, doğal yaşam merak saran şehir insanlarının favorileri arasında yer alıyor.

Lumberjack’in yeni koleksiyonu; markanın “UrbaNatures” diye adlandırdığı şehirde yaşayan ama doğa ruhu taşıyan günümüz insanlarına sağlamlığıyla olduğu kadar şıklığıyla da hitap ediyor.

Ekoloji için çalışan Urbanature insanları; günlük hayatında araba yerine bisiklet kullanmak, betonlar arasında buldukları alanlarda sebze yetiştirmek, doğadan topladıkları bitkilerle yemek yapmak gibi aktiviteleriyle ön plana çıkıyor.

Lumberjack “Urbanatures” konsepti ile hepimizin işimizde ya da günlük yaşamımızda, diğer insanlarla ve çevreyle olan ilişkilerimizde yapabileceğimiz küçük ya da büyük şeylerle sürdürülebilirliğe katkı sağlayabileceğimize vurgu yapıyor.

Bu insanların hayatlarından esinlenerek oluşturulan Urbantures koleksiyonu ürünleri, artık günlük yaşamdan iş hayatına kadar her yerde karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun gözdesi ise; yeni bir yorum getirilen efsanevi River modeli…

Renkli taban detayları klasikleşmiş bu modele, farklı ve modern bir yorum getiriyor.

Aynı zamanda outdoor ve waterproof ürünler, biker botlar, casual alternatifler ve daha birçok seçenek Lumberjack’in farklı yorumlarıyla koleksiyonda yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe