Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahara olan aşkınız hayat bulacak.

Sezon trendlerini İtalyan el işçiliğinin rafine stiliyle birleştiren Liu Jo, Sonbaharın hüzünlü duruşuna rengarenk, bir alternatif oluyo...


Sezon trendlerini İtalyan el işçiliğinin rafine stiliyle birleştiren Liu Jo, Sonbaharın hüzünlü duruşuna rengarenk, bir alternatif oluyor.

Liu Jo sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan "Fall in Love" teması, yumuş-acık suni derilerin zarif kesimleri ve hayvan baskılı, yüksek teknolojiyle üretilen satenden elbiseleriyle feminenliğe ortaya çıkararak sonbahara aşkınızı ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Bol kesim ve vücuda oturan, tek renk veya sezonun trend desenleriyle tasarlanan paltolar koleksiyonun en önemli parçaları arasında yer alıyor. Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alan suni kürkler "Fall in Love" temasıyla birlikte yeniden yorumlanıyor.


"Soft Inspiration" teması ise canlı ve rengarenk kıyafetlerle fark yaratıyor. Son üç senedir moda dünyasını kasıp kavuran bordo renk, bu sonbahar "Soft Inspiration" temasıyla Liu Jo'da kendini gösteriyor. Alışılmışın dışında, büyük kare tasarımlarla yapılan ekose desenli tiftik palto, kırmızı yumuş¬ak deri pantolon, 60’lar esintili grafik desenli retro elbiseler ve genç kitlenin rağbet gösterdiği pançolar kendinden desenli kumaşlarla modernlik kazanıyor. Koleksiyon, yumuşak ilhamını yenlilikçi ve alışılmadık zevkinden alıyor.


“You Rock!” teması ise, hacimli ve keskin formlu yapılarla; siyah, beyaz ve deve tüyü renkleriyle çok geniş bir aralığa hitap ediyor. "You Rock!" tasarımları, güçlü bir kadının dolabının temel parçaları olmayı hedefliyor. Deri detaylı büyük yün yelekleri kendinden kamuflaj desenli eteklerle, kürk parkaları kısa paça pantolonlarla kombinleyerek hem elegan davetler hem günlük hayat için alternatifler sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe