Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Trendleri Yeniden Yorumluyor

Yerli kadın giyim markalarına yeni bir soluk getiren BAQA, soğuk havaların kendini gösterdiği bugünlerde farklı stilinizi öne çıkarmak i...


Yerli kadın giyim markalarına yeni bir soluk getiren BAQA, soğuk havaların kendini gösterdiği bugünlerde farklı stilinizi öne çıkarmak için trendlerin değişimine ayak uydurarak yeni kış koleksiyonunu incelemenizi öneriyor.

BAQA koleksiyonunda yer alan yüksek bel, bol paça kesim pantalonlara göz atmadan kış alışverişinizi bitirmeyin. Rahatlığın ön planda olduğu pantalonlar kullanılan farklı kumaşlar ile stilinize yeni bir soluk getirecek.

İnce süetten yapılan yelekleri, gömlekleriniz ve kolsuz bluzlarınızın üzerine giyebilir, dilediğiniz renk ile kombinleyebilirsiniz.

Uzun beyaz tunik hırka bu kışın vazgeçilmezi, dolabınızın olmazsa olmazı olacak. Bebek mavisi bluz ile gri pantalonun vazgeçilmez birleşimini BAQA koleksiyonunda görebilirsiniz. .

Marka anlayışını hızlı, akılcı, yenilikçi ve ulaşılabilir koleksiyonlar hazırlamak üzerine oluşturan BAQA, farklı tarzıyla ve urban-couture anlayışıyla rakiplerini geride bırakarak şehirli kadının gözdesi olmaya hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe