Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Davetlerin en şık tercihi

Türkiye’nin ilk, dünyanın bir numaralı muhafazakar giyim sitesi Modanisa.com, Dersaadet’in 2016 Abiye Koleksiyonu’nu modayı yakından takip e...

Türkiye’nin ilk, dünyanın bir numaralı muhafazakar giyim sitesi Modanisa.com, Dersaadet’in 2016 Abiye Koleksiyonu’nu modayı yakından takip eden ziyaretçileri ile buluşturuyor. Geçmişten geleceğe konseptiyle Osmanlı modasının ezgilerinin kumaşlara yansıtıldığı tasarımlar, davetler ve özel günler için birbirinden şık modeller ile göz alıyor.

Modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınların tercihi Modanisa.com’da, moda trendlerini yansıtan, farklı zevk ve ihtiyaclara göre binlerce seçenek bulunuyor. 300’ü aşkın marka ile ünlü modacıların Modanisa.com’a özel hazırladığı koleksiyonlara/tasarımlara, moda severlerin ilgisi her geçen gün artıyor. Ziyaretçilerini özel koleksiyonlar ile buluşturmaya devam eden sitenin yeni markası Dersaadet; davetler, özel gün kutlamaları, nişan törenleri için özgün alternatifler sunuyor. Dersaadet, geçmişten izler taşıyan 2016 Abiye Koleksiyonu ile yeni yılın gözde markalarından biri olma sözü veriyor.

Geçmişten geleceğe uzanan koleksiyon
Dersaadet özel koleksiyonunda mutluluğa açılan kapıda moda severler ile buluşuyor. Koleksiyonda, güllerin hikayesinin peşine düşen tasarımcı, tesettürde şıklık anlayışına yeni bir soluk katıyor. Romantik detayların kullanıldığı koleksiyon, koyu renk dokunuşların getirdiği havayla hem farklı hem de sahici. Gülün yolculuğuna eşlik eden tasarımcı, yapaylıktan uzak bir gerçeklik algısı yaratıyor.


Geçmişten geleceğe konseptiyle Osmanlı modasının ezgilerini kumaşlara yansıtan Dersaadet, abiye kaftan ve nişanlık gibi tesettür giyim seçkilerinden oluşan kreasyonu ile muhafazakar giyimin renkli markalarından biri olduğunu gözler önüne seriyor.

Editöre not: Modanisa.com, modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş kadınların kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği Türkiye`nin ilk online moda ve alışveriş sitesidir. Muhafazakar giyimin seçkin markaları ve ünlü moda tasarımcılarının özel tasarımları, yüz binlerce kadına Modanisa.com aracılığı ile ulaşmaktadır. Yurt içi ve yurt dışından ayda 6 milyonu aşkın kadın, günlük giyim, gece kıyafetleri, şal, eşarp ve aksesuar ihtiyaçları için Modanisa.com`u ziyaret edip, son trendler hakkında fikir sahibi olmakta ve alışveriş yapmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe