Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Göz alıcı modeller, güçlü renkler, hareketli detaylar

Oleg Cassini, trendlerini yansıtan yepyeni abiye koleksiyonu ile bizleri yine ışıltılı bir dünyaya davet ediyor. Bu yıl abiye modellerinde, ...

Oleg Cassini, trendlerini yansıtan yepyeni abiye koleksiyonu ile bizleri yine ışıltılı bir dünyaya davet ediyor. Bu yıl abiye modellerinde, 3 boyutlu pırıltılı işlemeler ve illüzyon etkisi yaratan kumaşlar ile oluşan oyuncu detaylar öne çıkıyor. 

Her zamankinden daha zengin renk paleti tasarımları tamamlıyor. Özellikle kemer ve tüy detayları dikkat çekiyor. Uzun kesimlerde balık modeller ve geniş etekler ışıltılı işlemelerin gücü ile daha göz alıcı seçenekler sunarken, kısa kesimlerde eğlenceli bir partiden şık bir kokteyle kadar farklı konseptlere uygun modellerin etkisi sürüyor. Klasik ve zengin kesimlerin yanı sıra, minimal çizgiler ve modern desenler de bu yıl daha çok kullanılmaya başlanıyor.

Oleg Cassini, trendlerini en zarif şekilde yansıtan yepyeni koleksiyonu ile, tarz sahibi kadınları ışıltılı dünyasına davet ediyor. Oleg Cassini’nin koleksiyonu, hareketli, rengarenk, romantik ve şık.

Hafif tüller, ışıltılı işlemeler, zarif dekolteler,
Koleksiyonunda şifon, dantel ve tülün işlemeler ile 3 boyutlu etki kazandığı, farklı kumaşların bir arada kullanıldığı tasarımlar, illüzyon etkili tül ile oluşturulan zarif dekolteler, doğadan esinlenilmiş çiçek ve art decoya atıfta bulunan ışıltılı işlemeler göze çarpıyor. Eteklerde ve elbise detayında tül kumaş ile zenginleştirilmiş alanlar da sıkça kullanılıyor.

Kemer detaylarını sık sık göreceğiz
Bu yılın bir diğer dikkat çekici detayı ise kemerler. Hem elbisenin deseni ve rengi ile bütünleşen hem de bunlarla tezat oluşturan kemerler yıl boyunca sık sık karşımıza çıkacak.

Klasik kesimler ve modern dokunuşlar bir arada
Oleg Cassini’nin abiye koleksiyonunda her yaştan ve vücut tipinden kadının beğenisine göre yüzlerce model yer alıyor. Kısa abiyeler bu yıl da etkisini sürdürürken, özellikle tasarımlara hareket katan geniş etekler ve balık kesimler öne çıkıyor. Klasik ve romantik detayların yanı sıra, bu yıl elbiselerde minimal kesimler ve modern desenler de sık kullanılıyor.

Her zamankinden zengin renk paleti
Yeni yıl koleksiyonunun bir özelliği de zengin renk seçeneği sunması. İllüzyon detaylarla birleşerek göz alıcı bir bütünlük arz eden renkler içerisinde hem pastel hem de parlak renkler kullanılmış. Payet ve taşlarla zenginleştirilen, dantellerle bütünleşen renkler, her zevke hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi