Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Karnaval havası yaşatıyor

Gucci Kids, 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla yeni doğandan 8 yaşa kadar çocuklar için hazırladığı tasarımlarıyla her zaman olduğu gibi bu...

Gucci Kids, 2016 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla yeni doğandan 8 yaşa kadar çocuklar için hazırladığı tasarımlarıyla her zaman olduğu gibi bu sezon da küçük moda ikonlarının ve ailelerin favorisi. 

Birbirinden eğlenceli ve canlı desenlere sahip tasarımlar, çocuklar için hem rahat hem de keyifli bir oyun deneyimi sunarken, moda gurusu annelerin de kalbini fethediyor.

Küçük Prenseslere…
Bu sezon kırmızıların pembelerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda, floral desenler dikkat çekiyor. Rengârenk dantel detaylı elbiseler, tütü etekler, meyve ve hayvandetaylarının kullanıldığı kazaklar minik hanımefendileri kendi aralarında şıklık yarışına çıkarıyor. Meyve detaylı sandalet ve babetler de kombinlerin en tatlı tamamlayıcısı oluyor.

Küçük Beylere…
İlkbahar - Yaz Koleksiyonunda renklerden nasibini alanlar yalnızca küçük hanımefendiler değil! Küçük beylerinde gardıropları bu sezon rengârenk. Pötikarelerin ağırlık gösterdiği koleksiyonda, şort-ceket takımları miniklere ciddi ama bir o kadar da eğlenceli bir hava katıyor. Deri montlar küçük beyleri cool bir görünüme kavuştururken, espadriller ve deri sandaletler isesınırsız hareket özgürlüğü sunuyor.

Gucci Kids’in birbirinden güzel tasarımları, İstinye Park ve Nişantaşı Gucci mağazasındaminik trendsetterları bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe