Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Oduncu Gömlek Şehre İndi

Beymen Club, Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer verdiği modernize edilmiş oduncu gömleklerle zamansızlık kavramına atıfta bulunuyor. Bir y...


Beymen Club, Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer verdiği modernize edilmiş oduncu gömleklerle zamansızlık kavramına atıfta bulunuyor.

Bir yanı doğayla iç içe, bir yanı şehirli stil sahipleri aradıklarını Beymen Club’ın oduncu gömleklerinde buluyor. Farklı renk, kesim ve detaylarla herkese hitap eden gömlekler, modernize edilmiş haliyle karşımıza çıkıyor. Bayan koleksiyonunda yer alan gömlekler, taş işlemeleriyle feminen bir duruş sergiliyor.

BEYMEN CLUB HAKKINDA  1984 yılında spor giyimin de şık ve kaliteli olabileceği savı ile doğdu.
Başlarda "outdoors" hayat ve spor şehir yaşamı tarzına yönelik koleksiyon sunan Beymen Club çok kısa bir zaman içinde özel dekorasyonlu mağazalarıyla ayrı bir marka olarak Türkiye’nin çeşitli illerinde geniş bir müşteri topluluğuna hitap etmeye başladı.Bugün; Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili tarafından hazırlanan koleksiyonu, rahat, modern ve cool tasarımlarıyla iddiasını pekiştiriyor ve her sezon moda tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe