Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Romantizmin doruklarında “The New Optimist”

Moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu’nun Kreatif Direktörlüğü’nde tamamen yenilenen Mudo Collection Sonbahar Kış 2015/16 kadın koleksiyonu, mo...

Moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu’nun Kreatif Direktörlüğü’nde tamamen yenilenen Mudo Collection Sonbahar Kış 2015/16 kadın koleksiyonu, modern kadının en romantik hallerini rengarenk tasarımlarla gözler önüne seriyor.


Mudo’nun sevilen çizgisini global trendler, mükemmel kalıplar, kadınsı kuplar, feminen detay ve renklerle yorumlayan Gamze Saraçoğlu ve Mudo ekibi, yeni sezonda tasarım gustosunun ön planda tutulduğu, zamansız, vazgeçilmez parçalar sunuyor.

Mudo Collection kadını her bir parça ile daha enerjik, daha renkli, eğlenceli ve feminen olmanın yanı sıra aynı zamanda romantik bir stil sergiliyor.

“The New Optimist” koleksiyonu, romantizmi kucaklarken tensel doku, tuşe ve soft renklerin hakim olduğu, bluzanlar ve danteller ile, günümüz kadınının romantik haline dokunuyor.

Nil yeşili, buz mavisi, toz pembe, ekru ve pudra tonlarının sıkça kullanıldığı koleksiyon, her biri ince zevk ve dokunuşlarda dar ve A-Line etekler, düğme detaylı gömlekler, çiçek baskılı triko ve sweatshirtler gibi birbirleriyle kombinlenebilen modern parçalardan oluşuyor.

Aksesuarlar ise koleksiyondaki tüm parçalara uyumlu olacak şekilde kombinlerinize eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe