Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Efsanevi Laurel Kanyonu'na Dönüş

Sunset Bulvarı'nın ardındaki Hollywood Tepeleri'nde gizlenmiş, palmiyeler ve kaktüs çiçekleriyle kaplı, masalsı gün batımlarının evi...

Sunset Bulvarı'nın ardındaki Hollywood Tepeleri'nde gizlenmiş, palmiyeler ve kaktüs çiçekleriyle kaplı, masalsı gün batımlarının evi Laurel Kanyonu'na hoşgeldiniz. 20. yüzyılın en büyük sanatçılarını etkileyen, her şeyin olabileceği hissini yaşatan büyülü kanyon...

Levi’s® Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Cheung, yeni koleksiyona ilişkin "Hikayemiz ismini 60'lar ve 70'lerde sanatçıların, mimarların ve müzisyenlerin yaratıcı merkezi, Los Angeles'daki Laurel Kanyonu'ndan alıyor. Kuzey Hollywood tepelerindeki bu küçük bölge, dünyayı değiştiren sanatsal devrime şahit oldu. Yeni koleksiyonumuz Wonderland, aynı zamanda bizim günümüzün yaratıcı topluluklarına bir selamımız" diyor.

Filmler çekildikten, şarkılar kaydedildikten yaklaşık altmış yıl sonra Levi’s® tasarım ekibi, 2016 İlkbahar/Yaz 2016 Koleksiyonu Wonderland ile Los Angeles'in yaratıcı toplumuna ve Laurel Kanyonu zihniyetine saygısını sunuyor.

Kadın Koleksiyonuna Genel Bakış

Bahar Koleksiyonu, oldukça feminen bir yolla klasik iş kıyafeti ile modern tarza odaklanırken, kadın gardıroplarının değişilmezi olacak kusursuz şekillendirilmiş skinnyleri sunmaya devam ediyor. Numaranızı henüz bulamadınız mı? 710 Super Skinny, 711 Skinny, 712 Slim, 714 Straight, 715 Bootcut and 721 High Rise... Hepsi geliştirilmiş ultra yumuşak kumaşlar ile geri dönerken bahar koleksiyonu yeni retro Mile High Super Skinny'i sunuyor. Wonderland bu sezon katmanlı indigo, okyanus birikintisi ve beyaz gürültüyü getiriyor. İkonik 501CT®, bembeyaz denimlerden yıpranmış kırmızı döküm denimlere kadar geniş bir aralığa sahip ve yüzyılın ortasından esinlenmiş sweatshirtlerle ve masmavi tonlardaki narin feminen üstlerle birlikte giyilebiliyor.

Karanlık yazı vurgulayan soluk siyahlar, eski beyazlar ve çiçek desenli baskılar bu koleksiyonda belirgin rol oynuyor. Gevşek dokunmuş tişörtler ve düğmeleri aşağıda mükemmel kalıplı gömlekler 70'lerden ilham alan beyazlatılmış eteklerle kombinlenebiliyor. Zamansız, ikonik etekler ve orta boy mükemmel jean etekler de bu sezon sahne alıyor.

501® jeanini kesik şorta dönüştüren ilk kadını bilmiyoruz ama bir "şey" yaptığını biliyoruz. Bu sezon vazgeçilmezimiz 501® şort, vintage tarzda güncellendi. 501CT® jeande olduğu gibi yıpranmış, paçalı, gevşek kalıplı orta boy 501® şort da yeni koleksiyonda yer alıyor.

Erkek Koleksiyonuna Genel Bakış

Levi’s® Ocak ve Şubat ayında tamamen indigo gölgesi, altın patlaması ve tozlu kırmızılar ile ilgiliydi. Yüzyıl ortasının etkilerinin temellerine odaklandı: Çizgili tişörtler ve hakim yaka 50'ler hissi veren sweatshirtler...

Yeni koleksiyonda klasik iş giysisinden de ilham alan Levi’s®'ın; kızıl dökümlü denim iş ceketi, örme bereleri ve yardımcı sırt çantaları erkek gardırobunun vazgeçilmezleri olacak.. Jeanler için yakında tanıtılan ve çok popüler 501® CT de, Wonderland ilhamlı indigoların yanında kırmızı dökümlü gölgeler ile yeniden tasarlandı.

İlkbahar erkek koleksiyonunda güneş alan renkler, yeşilin tonları ve botanik baskılar ön plana çıkıyor. Boyalı tişörtler, hafif dokunmuş kumaşlar, kült haline gelmiş 511 Slim jean ile kombinleniyor. Kişiselleştirme önemli bir tema ve yeni koleksiyon, jeanlerden klasik beyzbol şapkalarına kadar her parçada yamalı ve dikişli detaylarla oynuyor.

Levi’s®, adaçayı, beyaz, bej gibi en favori renklerle ilkbaharı karşılıyor. Yüzyılın ortasından etkilenen çizgili tişörtler, nakışlı yamaları ile ikonik jean şortlar, 501® Original ve 501® CT ile giyilebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi