Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şimdi göz kamaştırmaya hazır

Bacak giyimden iç giyime, spor giyimden ev giyime Penti büyülemeye devam ediyor. İlkbahar/Yaz koleksiyonunda spor giyim çeşitliliğini ar...


Bacak giyimden iç giyime, spor giyimden ev giyime Penti büyülemeye devam ediyor. İlkbahar/Yaz koleksiyonunda spor giyim çeşitliliğini artıran marka, çeşitli aksesuarlarla da göz kamaştırmaya hazır.



İç giyim koleksiyonu yine çok iddialı!
Sezona güçlü siyahla birlikte kullanılan ten ve ekru kombinleri ile başlayan Penti, gold glitterli dantellerle yine gold detay ve aksesuarlar sunuyor. Flok baskılar, dijital dantel görünümlü baskılar, feminen desenler ile İlkbahar/Yaz koleksiyonunda iddiasını ortaya koyan marka, iç giyimdeki başarısını kanıtlıyor. Penti’nin yeni koleksiyonunda naif ve genç parçaların yanı sıra jartiyer, bodysuit gibi cüretkar parçalar da bulmak mümkün.

Penti ile fit kalın!
Penti, her sezon daha da güçlendirip genişlettiği, alt-üst ürünlerin birbirleriyle rahatlıkla kombinlenebileceği rengarenk bir koleksiyonla kadınların yanında. Marka İlkbahar/Yaz sezonuna, sorbe/gri melanj ve mint/siyah renklerinin ağırlıkta olduğu bir koleksiyonla merhaba diyor.
Koleksiyonuna bu sezon crop toplar ve şortları da ekleyen marka, tarzıyla fit kalanların yanında.


Kombinler Penti çoraplar ile tamamlanıyor!
Penti şaşırtmaya devam ediyor; her kombini tamamlayacak çoraplarla yeni sezona hareket katıyor. İnce, kalın, mat/parlak, desenli ve düz renk külotlu çoraplar, özel günler için jartiyer çorapları, pantolonlara özel diz altı ve soket çoraplar, spor ayakkabılarla ve evde giyebilecek patik çoraplar, yazlık ayakkabılara özel babet çorapları ve konforu sağlayan ayak aksesuarlarıyla yine kadınların yanında olmaya devam ediyor. Mutluluk listesi sunan ‘Street’, leopar desenin bambaşka yorumlanmış şeklini karşımıza çıkaran ‘Tanya’ ve birbirinden eğlenceli soket çoraplar koleksiyonun öne çıkanlarından oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi