Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Brooks Brothers'da Zac Posen Zamanı

Uma Thurman, Michelle Obama, Gwyneth Paltrow ve Naomi Watts’ında aralarında olduğu pek çok kadının gözdesi ünlü modacı Zac Posen, Brooks...


Uma Thurman, Michelle Obama, Gwyneth Paltrow ve Naomi Watts’ında aralarında olduğu pek çok kadının gözdesi ünlü modacı Zac Posen, Brooks Brothers için tasarladığı ilk koleksiyonu ile kadınlara rengarenk bir ilkbahar yaz müjdeliyor.

Zac Posen’un kreatif direktörlüğünde hazırlanan Brooks Brothers 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, canlı desenleri, retro baskıları, rahat ve sofistike tasarımları ile dikkat çekiyor. Kuzeydoğu Amerika’dan plajları ve eşsiz kumsallarıyla ünlü Hamptons’a kadar geniş bir yelpazeden esintiler taşıyan koleksiyon, sofistike ve rahat çizgileri, özel dikim ürünleri ve kolay kombinlenebilen parçaları ile modern gardıroplar için çabasız şıklık sunuyor.


Gömlek elbiseler, rahat pantolon ve etekler, şık bluzlar, feminen elbiseler ve baharın vazgeçilmezi trençkotların geniş yer tuttuğu Brooks Brothers Zac Posen 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda, kontrast desen ve kumaşların uyumu dikkat çekiyor. Yeşil tonları, mürdüm rengi, kırmızı, bejin yanı sıra pastel renklerin de yoğun olarak kullanıldığı koleksiyon, çizgiler, çiçek desenleri ve farklı dokuların birlikteliği ile hareket kazanıyor. Koleksiyonun gözde parçaları arasında; kare kesim üstler, dar kesim pantalonlar, toprak tonlardaki pantolon ve ceket takımlar, renkli desenlerdeki elbiseler yer alıyor.


Brooks Brothers Zac Posen 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun aksesuar bölümünde ise; renkli clutch çantalar, göz alıcı eşarplar, altın ışıltılar taşıyan renkli kolye ve küpeler, şık kemerler, topuklu ve düz sandaletler dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe