Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu ilkbaharda miniklere cıvıl cıvıl bir dünya

Gap Kids & Baby bu ilkbaharda miniklere cıvıl cıvıl bir dünya sunuyor. Çiçekli elbiseler, kareli gömlekler ve birbirinden şirin...


Gap Kids & Baby bu ilkbaharda miniklere cıvıl cıvıl bir dünya sunuyor.

Çiçekli elbiseler, kareli gömlekler ve birbirinden şirin denimlerle Gap Kids bu ilkbahar çocukları renklerle buluşturacak. Pembe ve beyazın öne çıktığı koleksiyonda, minikler için stil sahibi Boyfriend Jean ve trend Skinny denimler en favori parçalardan. Havalı pantolonları kombinleyecek renkli t-shirtler, denim elbiseler ve şort seçenekleriyle Gap Kids 2016 ilkbahar koleksiyonu tüm çocuklara stil sahibi bir gardırop sunacak.

Gap Kids’in bu sezon sürprizi ise nefes alan dayanıklı kumaşlarıyla, spor meraklısı ve dışarıda vakit geçirmeyi seven minikleri rahat hareket ettirecek GapFit koleksiyonu olacak. Terletmeyen ve rahat hareket kabiliyeti sağlayan GapFit Kids ürünleri sınırlı sayıda Gap mağazasında satışa sunulacak.

BabyGap İlkbahar 2016 koleksiyonunda bebekler de yazın habercisi çiçekli desenlerin süslediği elbiseler, denim şortlar, yumuşacık t-shirt ve pantolonlar ile sevimliliklerini koruyacak. Sarı, beyaz, pembe tonları ve denim tüm koleksiyonu hakimiyeti altına alacak. Neşeli baskıların öne çıktığı koleksiyonda bebek tulumları ve bodysuitler çizgili ve grafik desenli olarak karşımıza çıkacak.
Gap Kids & Baby 2016 ilkbahar koleksiyonuyla en havalı minik sizinki olacak. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi