Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dantel ve çiçeklerle daha romantik

U.S Polo Assn., modern hayatın ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığı yeni sezon koleksiyonunda zarafet ve asaleti yansıtmaya devam ediyor....


U.S Polo Assn., modern hayatın ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığı yeni sezon koleksiyonunda zarafet ve asaleti yansıtmaya devam ediyor. 



Doğanın renklerini kadın koleksiyonuna yansıtan U.S Polo Assn., American Cup ve New Orleans Polo Clup temaları ile şıklığa farklı bir boyut katıyor.

U.S. Polo Assn. yeni sezon kadın koleksiyonuna daha feminen, daha şık ve iş hayatında da rahatça giyilebilecek tasarımları ekledi. Taşlı ve boncukludan, modern çiçeklilere, saten ürünlerden dantelli tasarımlara kadar birçok parça koleksiyonda yer alırken, özel olarak tasarlanan aksesuarlarla tam bir bütünlük oluşturuyor.

Ayakkabı, çanta ve şapkalar renkleri ve özel modelleriyle göz dolduruyor. Koleksiyonda elbise, gömlek, t-shirt gibi ürünler canlı renkleri, pano ve patchwork desenleri ile yaza damga vuracak.

İş Dünyasında da Ayakkabıdan Eşarba Şıklık

Sportif şıklığın markası U.S. Polo Assn., doğanın renklerinden ilham aldığı 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nu polo sporunun köklü mirasından gelen değerler ile modaya taşıyor. Polo sporundan ilham alan ve spor şıklığını tasarımlarına yansıtan U.S. Polo Assn., yeni sezon kadın koleksiyonunda çalışan kadınlar için de en rahat ve en şık alternatifleri bir araya getirdi.


İlkbaharın enerjisi ile yaz mevsiminin sıcaklığını buluşturan tasarımlarını Florida çiçekleri ile süsleyen U.S. Polo Assn., rahat, sportif ve feminenliğin mükemmel birleşimini yeni koleksiyonuna yansıtıyor.

Bahar ve yaz akşamları için ideal olan tiril tiril trikoların yer aldığı koleksiyonda, esnek ve rahat örme elbiseler dikkat çekiyor. Kadınların keyifle kullanacağı pamuk saten, puantiyeli, çiçekli ve ekose gömlekler bu sezon da çok moda. Farklı bir tarz yaratmak isteyenlere ise pano desenli gömlekler de iyi bir seçenek sunuyor.

Sezonun en trend parçalarından olan kendinden kemerli pantolonlar farklı renk alternatifleri ile kadınların vazgeçilmezi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi