Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Deri Tanıtım Grubu'nun yüzü Arda Turan

Deri Tanıtım Grubu (DTG), 2016 yılında Türk derisinin yurtdışı tanıtım yüzü olarak Arda Turan ile anlaştı. Bu işbirliği kapsamında, Arda Tur...

Deri Tanıtım Grubu (DTG), 2016 yılında Türk derisinin yurtdışı tanıtım yüzü olarak Arda Turan ile anlaştı. Bu işbirliği kapsamında, Arda Turan sıra dışı bir videoda ve DTG’nin başta Milano olmak üzere yurtdışı hedef pazarlarındaki tanıtımlarında yer alacak.

Türk derisini iç ve dış pazarlarda tanıtmak, ihracat potansiyelini arttırmak amacıyla 11 yıldır faaliyet gösteren ve birçok başarılı projeye imza atan Deri Tanıtım Grubu, 2016 yılında hedefleri doğrultusunda büyük atılımlar gerçekleştirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda, yurtdışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden, yeteneği ve üstün futbol zekasıyla takdir edilen Arda Turan, Deri Tanıtım Grubu’nun 2016’daki yüzü oldu.

Video tüm dünya ile eş zamanlı olarak 19 Şubat Cuma günü Deri Tanıtım Grubu’nun Youtube kanalı Turkish Leather Council’den yayınlanıyor.



VIDEONUN TEMASI
DTG’nin hedef pazarlarından biri olan Çin’e atıfta bulunarak, yarı Amerikalı, yarı Çinli bir genç kız, Türk derisinden yapılan darbukayı çalıyor, Arda Turan karşısında Türk derisinden üretilen ayakkabıları ile step yapıyor. 3 bölümden oluşan filmde, darbuka ritimleri ve Arda Turan’ın adımlarının gittikçe hızlandığını görüyoruz. Bu atışmayı Arda kazanıyor.

Deri Tanıtım Grubu (DTG) HakkındaDeri Tanıtım Grubu, Türk derisini iç ve dış pazarlarda tanıtmak, pazar ve ihracat potansiyelini artırmak, hazırlanacak projeleri hayata geçirmek amacıyla 2005 yılında kurulmuş bir tanıtım grubudur.
DTG, deri sektöründe faaliyet gösteren firmaların desteği ile Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda kurulmuştur.
Deri Tanıtım Grubu, Ekonomi Bakanlığı ve Türk deri sektörü işbirliğinde; Türk deri ve deri mamulleri ve ayakkabı sektörlerinin ihracatına ivme kazandıracak bir pazarlama, pazar geliştirme, tanıtım stratejisi oluşturmak, başta ihracat pazarları olmak üzere bütün dünyada sektörün pazar payını artırmak, Dünyaya Türk derisi imajını yerleştirmek, Ar-Ge ve pazarlama, tanıtım ve markalaşma konusunda kalıcı faaliyetleri organize etmek amacıyla kurulmuştur.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe