Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Esra’nın Portresi ile Kendin Yap Zamanı!

Dünyada git gide yükselmekte olan dıy (Do It Yourself), yani kendin yap trendi ile artık sahip olduklarımızı elden çıkarmadan önce iki kere ...

Dünyada git gide yükselmekte olan dıy (Do It Yourself), yani kendin yap trendi ile artık sahip olduklarımızı elden çıkarmadan önce iki kere düşünme ve var olan ama artık çok da işe yaramayan eşyaların işlevlerini dönüştürme zamanı! Bu hem çok keyifli hem de bütçesel anlamında oldukça tasarruflu yöneliş, yaratıcılığı beslemenin yanında, özgün ve özgür olmanın da kapılarını aralıyor hepimize. Her yerde her şey git gide birbirine benzerken, artık biraz olsun çizginin dışına çıkıp evimizin dekorasyonunu, kullandığımız aksesuarları, gardırobumuzun arkalarında kalmış kıyafetleri ve sevdiklerimize sunacağımız sürpriz hediyeleri özgünleştirip kıymetlendirme zamanı.

Aksesuardan kıyafete, dekorasyondan kişisel bakıma kadar birçok farklı alanda yaratıcılığın konuşturulabildiği kendin yap projelerine ilham için, sahip olduklarımıza alıştığımız bakıştan çıkıp biraz ‘farklı’ bakmak yeterli. Öyle ki bu yaratıcı ve yapması basit ama eğlenceli kendin yap projeleri ile artık yüz çevirdiğimiz o kazak bir bere ya da çantaya, tahta meyve sandıkları kitaplık ya da sehpaya, iştahla yediğimiz meyveler cilt temizleme toniğine, artan yünler rengârenk bir pufa dönüştürülebiliyor. Üstelik kendin yap projeleri için el becerisi konusunda çok da iyi olmaya gerek yok. Zira bu projelerin aşama aşama anlatıldığı blog yazıları ve videolar kendi ‘dıy’ projemizi oluştururken ilham vermeye yetiyor da artıyor bile.

Kendin yap projelerinin detaylı olarak anlatıldığı ve içeriğinde oldukça fazla sayıda dıy projesinin bulunduğu Esra’nın Portresi bloğu, bu işlere merak salmış ya da yapabilir miyim kaygısında olan herkese göz kırpıyor! Blogta, evde kolaylıkla uygulayabileceğimiz öyle fazla ve öyle basit uygulamalı kendin yap projesi var ki insanın aklından bunlar benim daha önce neden aklıma gelmedi, düşüncesi geçerken ve projelerin hepsine göz atayım derken zaman su gibi akıp geçiyor. Esra’nın Portresi bloğunda bulunan kendin yap projelerinin her birinin bir diğer güzel özelliği ise, yapılacak işlerin detaylıca anlatıldığı görsel ve açıklama metinlerinin bulunması. Zira bu yaratıcılık isteyen işler, kimi zaman yalnızca cümlelere dökülüp görsellerle anlatılmadığında çok da anlaşılamayabiliyor. Şimdi Esra’nın Portresi ile dönüştürme zamanı!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi