Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her şey tam da hayallerindeki gibi

Gelinlik seçimi baştan sona bir hikaye ve Oleg Cassini’de bu hikayenin başrolünde siz varsınız.  Yarım asırlık tecrübesi ile tüm dünyada 4...

Gelinlik seçimi baştan sona bir hikaye ve Oleg Cassini’de bu hikayenin başrolünde siz varsınız. 

Yarım asırlık tecrübesi ile tüm dünyada 400’den fazla mağazada gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini’de, her şey kendinizi mutlu ve özel hissetmeniz için kurgulanmış. Siz de bir Oleg Cassini gelini olarak, hayatınızın en önemli gününe keyifle hazırlanabilirsiniz. Oleg Cassini’de tecrübeli stil danışmanlarının önerilerine kulak vererek, her tarz ve bedene uygun 200’den fazla modelden birini seçebilir, gelinliğinizi tarzınıza uygun aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Üstelik onu aynı gün içinde evinize götürebilirsiniz. Böylece, bu önemli süreci en kolay şekilde tamamlayarak, aşka daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Her tarz ve beden tipine uygun yüzlerce gelinlik modelinden, en ince detaylarla tarzınızı ortaya koyabileceğiniz onlarca aksesuara, en hızlı hizmetten ulaşılabilir fiyatlara kadar her şey Oleg Cassini’de sizi bekliyor. Stil danışmanlarının önerileri ve aynı gün içinde gelinliğinize kavuşabilme kolaylığı ile, gelinlik seçme süreci hiç olmadığı kadar keyifli geçiyor.

200’den fazla model içerisinde herkesin tarzına uygun bir tane var

Oleg Cassini’nin hem trendlere hem de klasiklere yer verdiği koleksiyonlarında 200’den fazla model gelin adaylarını bekliyor. Nasıl bir gelin olmak istiyorsanız tam da ona uygun seçimi yapmanızı sağlıyor. Bu sezon öne çıkan detaylar arasında 3 boyutlu çiçekler, dikkat çekici illüzyon efektler ve zengin dantel çeşitleri ile ışıltılı işlemeler bulunuyor. Diğer yanda, ilk kez bu denli görünür olan tüy detayları, gelinliklere neşeli bir hafiflik veriyor. Saten kumaşlar, tüllerle kaplı A kesim modeller, volanlı ve kat kat etekler de, gelinliklere zengin bir hava katıyor. Dantel kollar ve düşük omuzlar da bu yılın önemli trendlerinden.

Sadece sizinle ilgilenen stil danışmanları kendinizi özel hissettiriyor

Oleg Cassini mağazalarına telefonla ya da internetten randevu alarak gittiğinizde, belirlenen saatler içerisinde yalnızca sizinle ilgilenen stil danışmanları en doğru seçimi yapmanızda size yardımcı oluyor. Üstelik randevunuzu internetten aldığınızda yüzde 10 indirim avantajından faydalanabiliyorsunuz. Stil danışmanları vücut tipinize uygun modellerin belirlenmesinden tutun, gelinliğinizle uyum sağlayacak taç, duvak, ayakkabı gibi detayların seçimine kadar birçok konuda önerilerini sunuyor. Bu süreçte emin ellerde olmanın verdiği rahatlık ve size gösterilen ilgi sayesinde kendinizi çok özel hissediyorsunuz.

Gelinliğinize aynı gün içinde kavuşabiliyorsunuz

Oleg Cassini’nin en önemli özelliklerinden biri de, uzun provalar veya bekleme süreçleri olmadan gelinliğinizi aynı gün içerisinde evinize götürebiliyor oluşunuz. Eğer tadilata ihtiyaç varsa, deneyimli terzi kadrosu sayesinde gerekli düzeltmeler en hızlı şekilde yapılıyor ve gelinliğinize maksimum 1 hafta içinde kavuşabiliyorsunuz.

Oleg Cassini aksesuarları ile başta ayağa tüm detaylar mükemmel

Oleg Cassini gelinleri her şeyin baştan ayağa tam da istedikleri gibi olmasını istiyor. Bu nedenle son trendlere uygun aksesuar tasarımları da Oleg Cassini gelinlik koleksiyonunun bir parçası olarak öne çıkıyor. Tül ve incilerle süslü vualetler, kristal taşlı taçlar, dantel saç bantlar ve ışıltılı tokalar duvağa alternatif arayan ya da duvağını tamamlayıcı bir son dokunuş yapmak isteyenlere çok çeşitli seçenekler sunuyor.

Duvak tercihleri içerisinde de hem kısa, hem de katedral duvakları bulmak mümkün. Tül ve dantel eldivenler, dantel bolero ve ışıltılı kemerler, şık ayakkabılar, keseler ve çiçek buketleri de Oleg Cassini’nin koleksiyonunda yer alıyor.

Düğünün her aşaması için yüzlerce ürün kapıya teslim

Düğün gününe dek süren tüm kutlamalara yönelik giysi ve aksesuarları da Oleg Cassini’nin uzmanlığı ile en pratik şekilde halledebilirsiniz. Nedime kıyafetleri, ayakkabı, çanta, hediyelik eşya, kına tepsisi ve sepeti, bekarlığa veda partileri için eğlenceli photobooth malzemeleri gibi birçok farklı ürünü olegcassini.com.tr’den seçerek kapınıza söyleyebilir, böylece telaşlı düğün hazırlıkları sırasında pek çok konuyu en hızlı şekilde halledebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe