Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehir Hayatının Merkezindeki Kadınlara…

LC Waikiki, bu sezon da içleri ısıtacak günlere olan özlemi harika bir koleksiyonla gideriyor.  Havaların değişmesiyle birlikte gardır...


LC Waikiki, bu sezon da içleri ısıtacak günlere olan özlemi harika bir koleksiyonla gideriyor. 

Havaların değişmesiyle birlikte gardırobunu yenilemeyi düşünen ve tarzına uygun seçenekleri arayanların adresi bu mevsim de değişmeyecek. LC Waikiki’nin yenilikçi bakış açısıyla tasarlanan ve her yaştan moda severin beğenisine hitap eden İlkbahar Koleksiyonu görülmeye değer.


Yeni sezon için hazırlıkların tamamlandığı LC Waikiki İlkbahar Koleksiyonu’nda; kadın ve erkek kategorilerinde tarzınızla sizi öne çıkaracak orijinal parçalar bulacaksınız. Sadelik ve zarafeti yansıtan İlkbahar Kadın Koleksiyonu’nda boho temasının en stilize halini sunan Caravansary, çalışan kadının yeni tarzının hayat bulduğu Utilitarian, baharın çiçek coşkusunu yansıtan Modern Romantic ve denim tarzını yenilikçi tasarımlarla sunan Indigo Blues serileri dikkatleri üzerinde topluyor.

Metropol yaşama uygun hem şık hem de pratik kombinler sunan “smart casual” akımı kadın koleksiyonu kadar erkek koleksiyonuna da hâkim oluyor. Erkek koleksiyonunda “smart casual” temasını yansıtan Spice Of The City ve Sand Of The City serileri, pratiklik ve şıklığın tanımını yeniden yorumluyor.

Şehir Hayatının Merkezindeki Kadınlara…

Metropol hayatında kendine has tarzıyla öne çıkan kadınlar için tasarlanan LC Waikiki İlkbahar Kadın Koleksiyonu’ndaki temalar minimal bir anlayış ile şekillenirken, koleksiyondaki detaylar tarzınızı kişiselleştirilmiş kılıyor. Tüm koleksiyonda etkisini gösteren birbirinden şık ve rahat seçenekler, serin bahar akşamları veya festival günlerinde önde gelen alternatiflerden.

LC Waikiki İlkbahar Kadın Koleksiyonu, geçen yılın modası olan desen uygulamalarını bu sefer el yapımı ve natürel kumaşlar üzerinde gerçekleştirerek stilize bir yaşanmışlık hissi veriyor. Püsküllü parçalar, dantelli elbiseler, nakışlarla detaylandırılmış bluzlar, flare pantolonlar, denim salopetler ve etnik detaylar oluşturacağınız kombinlerin ortak noktası haline geliyor.


Metropol Erkeğinin Yeni Modası…

Erkek koleksiyonunda öne çıkan “smart casual” tarzı, hem hafta içi ofiste hem hafta sonu dışarıda tercih edilebilecek trend seçenekler sunuyor. Spice Of The City Serisi ile bu baharda erkekler baharat tonlarının şıklığı ile tanışırken; sezonun trendi haki, erkeklerin vazgeçilmezi olan bej ve mavi tonları ile bir araya geliyor.

Isınan havaların etkisiyle içleri açacak, deniz yeşili, kum beji ve gök mavisi tonlarının uyumunun etkisindeki Spice Of The City Serisi geometrik yüzeylere sahip dokuma ve örme kumaşlarıyla kendini gösteriyor.

Şehir hayatında ve ofiste rafine bir şıklık arayan erkeklere özel hazırlanan Sand Of The City serisinde ise dış giyimde öne çıkan süet kullanımlarını diğer klasmanlarda da şık detaylarla kendini gösteriyor. LC Waikiki İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda oluşturulacak kombinlerin kilit parçası ise kesim kalitesiyle öne çıkan blazer ceketler, deri kemerler ve kravatlar olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe