Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Siyahın Vazgeçilmez Büyüsü Yeniden Tanımlandı

Modanın vazgeçilmez rengi siyah, ECCO’nun yeni koleksiyonunda bir kez daha hayat buldu. Siyah her dönemde, bir elbise ya da bazen küçü...


Modanın vazgeçilmez rengi siyah, ECCO’nun yeni koleksiyonunda bir kez daha hayat buldu.

Siyah her dönemde, bir elbise ya da bazen küçük bir el çantası olsa bile gardırobunuzun değişmez bir parçası. Danimarkalı ECCO’nun İskandinav sadeliği, şimdi siyahla buluşan klasik tasarımlı yeni serisinde bir kez daha göz kamaştırıyor.

Bu seride, gündelik ve fonksiyonel kullanım için özel olarak tasarlanmış, görünümünüze modern bir dokunuş katan ECCO Touch ayakkabılarla tanışacaksınız. Yumuşak derisi ve çift fermuar detayları ile İskandinav tasarımlı elegan ECCO Touch ayakkabınızla, hem işte hem de akşam yemeğinde fark edileceksiniz. Günlük kullanım için kaliteli deriden, ustalıkla tasarlanmış olan ECCO SP CROSSBODY çanta ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Beyefendilerin Şıklık İfadesi; Siyah

Siyah renklerin hakim olduğu çekici çizgiler içindeki ECCO IRVINGTON’ın bağcıkları geleneksel İngiliz asaletiyle bağlanacak. Klasik stiliyle ECCO ILLINOIS mokasenler yine sizin takımınızı tamamlayacak diğer ayakkabılar. Deri kolları ve sade görünümü ile ECCO GLENN FOLLO çanta, modern ve elegan bir centilmen duruşunuzu tamamlayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe