Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Slim kesimler ile bacaklara özgürlük

Slim kesimlerin erkekleri anında daha fit ve şık gösterdiği bir gerçek. Fakat slim fit denilince pek çoklarının aklında bacaklar için bi...


Slim kesimlerin erkekleri anında daha fit ve şık gösterdiği bir gerçek. Fakat slim fit denilince pek çoklarının aklında bacaklar için bir hapishane canlanıyor. Dockers® 30 yıllık tecrübesini işin içine katarak bu sorunu çözecek pek çok detay yarattı. Örneğin, tüm pantolon portfolyosunun yüzde 70’ini artık streç kumaşlardan üretiyor. Hele ki baharın yaklaştığı bugünlerde, Extra Slim Fit ve Skinny Tapered modelleri, rahatlığıyla sizi hafifliğe ve özgürlüğe iyiden iyiye alıştırıyor. Geniş renk ve kumaş seçenekleri ile bu modeller her tarzdan erkeği çekim alanına alacak gibi duruyor.

Güneşin yüzünü göstereceği günler bu denli yakınken, gardırobumuzda şimdiden bir düzenleme yapmanın tam sırası. Pantolon otoritesi Dockers®, bu süreçte yanınızda. Dockers®’ın 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonundan Extra Slim Fit ve Skinny Tapered modeller erkeklere baharın hafifliğini ve özgürlüğünü yaşatacak. Hayat onları nereye götürürse götürsün erkeklerin her an şık ve rahat olmasını sağlayan bu yeni nesil pantolonlarla, Dockers®’a olan aşkınız biraz daha büyüyecek.

Formel ortamların tarz parçaları

Extra Slim Fit, daha formel giyinilmesi gereken iş ya da toplantı gibi yerlerde, kendi tarzından ödün vermek istemeyen, ama o tarzını da biraz daha zarif şekilde ortaya koymayı tercih edenlere sesleniyor. Modern detaylarıyla erkeklerin üstünde harika görünen bu pantolonun bir özelliği de, daha düşük bel hizası ile hem şık hem de doğal bir siluet vadetmesi.

Şıklığıyla rahat hissetmek isteyenlere

Skinny Tapered ise, hafta sonları bir tişört, bir çift spor ayakkabıdan vazgeçmem, ama şıklığımı da es geçmem diyenler için bire bir. Skinny Tapered, son derece rahat bir ortamda, erkeklerin şık detayları rahatça taşımasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Kalça kısmında hafifçe genişleyen bu model, erkeklerin jeanlerden alışık olduğu günlük hissi sağlıyor.


Ustaca kesimler sadece şıklık değil, mükemmel bir rahatlık da sağlıyor. İster takım elbiseye alternatif şık bir kombin yapın, isterseniz hafta sonu gezmesi için hazırlanın, isterseniz de toplantıdan çıkıp arkadaşlarınızla takılmaya gidin, bu pantolonlar her hikayeye yakışıyor. Extra Slim Fit ve Skinny Tapered, bahara uygun geniş renk seçenekleri ve farklı dokuları ile, her zevkten erkeği etkisi altına alacağa benziyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe