Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vintage ile harmanlanmış modern bir görünüm

Denimden vazgeçemeyenlerin buluşma noktası Lee, İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla yeni sezona iddialı bir başlangıç yapıyor. Lee, bu sezon her...

Denimden vazgeçemeyenlerin buluşma noktası Lee, İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla yeni sezona iddialı bir başlangıç yapıyor.

Lee, bu sezon her tarzın tamamlayıcısı olmaya hazır! Geniş bir koleksiyonla beklenen sezonun hakkını veren marka, ilkbahar ve yaza muhteşem bir dokunuş yapacak.

Chino’la yaza hazır!

Yaza hazır chino’lar, revize edilmiş fit tişörtler, enerjik baskılar, farklı taşlamalı denimler ve ikonik gömleklerin devasa çeşitliliği, Lee İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Yazın ana rengini haki olarak belirleyen Lee, haki rengi ceketleriyle mavi tonlarını dans ettiriyor. Rahat stile vurgu yapan Lee, Jog pantolonları da bu sezon koleksiyonda önemli bir yere koyuyor. Taşlanmış Jog pantolonları yine denim bir gömlekle kombinlemek ve vintage ile harmanlanmış modern bir görünüm sunmak Lee ile mümkün oluyor.


80’ler geri geliyor!

Lee, denim tutkunu kadınlara bu sezon denim’in her halini sunuyor. Taşlanmış denimleri tek renk baskılı sweatshirt’lerle buluşturan Lee, ilkbahar ve yaz enerjisini dışa vuruyor. Minimum efor ile yaz stilinin puanlarını toplamak isteyenlere oversized t-shirt ve dar kesim pantolonlarla buluşturan marka, 80’leri de unutmuyor. 80’lerin stilini yeniden hayal eden marka, cesur taşlamalı indigo denimler ve tropikal baskılı gömlekleri güneşe teslim ediyor. Lee, geniş paça pantolonları ve tulumları da bu sezon baş tacı yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi