Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

50’lerden 70’lere uzanan retro bir çizgi

Eşsiz kalıpları ile sofistike bir tavır sunan Machka 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda zarafetiyle yine başrolde. Doğanın uyanışını simgeleyen...


Eşsiz kalıpları ile sofistike bir tavır sunan Machka 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda zarafetiyle yine başrolde. Doğanın uyanışını simgeleyen renk tonlarında hayat bulan Machka tasarımları, imzası haline gelen elegan ve zamansız stili vitrinlerden şık siluetlere taşıyarak romantik bir havaya bürünüyor.

Günün her saatinde şık ve göz alıcı olmayı benimseyen Machka kadını, 50’lerden 70’lere uzanan retro bir çizgi ile modern ve genç görünümleri birleştiren İlkbahar-Yaz koleksiyonunda, naif bir tavırla zaman kavramından sıyrılıyor.

Büyük çiçek desenli ipekli tafta dokumalar, fisto ve saten örgüler; metalik iplikler ile süslü ve boyutlu brokarların birleştiği boncuk, kristal taş işlemeli yaka gibi lüks detaylar zarif siluetlerde göz kamaştıran bir showa dönüşüyor.

Metalik, altın ve gümüş renklere karakter katan yumuşak pastel tonların birlikte kullanıldığı koleksiyonda, büyük pililer, volanlar, hafif ama dolgun kumaşlar sofistike görünümlere masalsı bir yorum katıyor.


Yalın formu desteklerken feminen hatları vurgulayan dar kesimli, yırtmaçlı elbiseler ile hem mini hem kalem eteklerle kombinlenebilen swarovski taşlı, metal tokalı deri ve hasır kemerler, feminen siluetleri yeni baştan tanımlıyor. Işıltılı ve nazik detaylarla zenginleştirilen, hem gündüz hem de gece kullanılabilen çantalar, elegan görünümlerle kusursuz bir uyum yaratıyor.

Organze ve şifon jorjet kumaşlarda kullanılan beyaz renk, lüksün smart casual halini yakalarken, orta boy derin pilili daire etekler, dantellerle kolajlanmış parti elbiseleri ve onları tamamlayan dantel pardösüler, gündüz şıklığını geceye taşıyor.


70’ler esintili yüksek belli pantolonlar ve gümüş iplikli jakarların ipek kumaşlarla birlikte kullanıldığı zengin ama sade siluetli takımlar, Machka stilinin karakteristik klasikleri olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

Zarafeti ve zamansız duruşuyla Machka kadını, İlkbahar-Yaz sezonunda da güçlü iddiasını ortaya koyuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe