Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dünyanın ve Türkiye'nin en önemli moda markaları

Farklı kategorilerde 1 milyon ürün çeşitliliği ile e-ticaret sektörünün lider platformu ve aylık 45 milyon rekor ziyaret sayısıyla Türkiye...

Farklı kategorilerde 1 milyon ürün çeşitliliği ile e-ticaret sektörünün lider platformu ve aylık 45 milyon rekor ziyaret sayısıyla Türkiye’nin en büyük AVM'si olan hepsiburada.com, moda kategorisinin lansmanını yapıyor. 

Dünyanın ve Türkiye’nin ünlü moda markaları artık hepsiburada.com farkıyla müşterilerle buluşacak. Müşteriler kaliteli görsellerin ve detaylı bilgilerin bulunduğu sayfalarda hepsiburada.com’un zengin ürün seçeneklerini inceleyebilecek. Hepsiburada.com, sunduğu kampanyalarla da moda severlere online alışverişin avantajlarını yaşatacak. “Hepsi Moda hepsiburada” sloganıyla moda dünyasında fark yaratmaya hazırlanan hepsiburada.com, ünlü sanatçı Gülben Ergen ile birlikte müşterilerine bir de sürpriz hazırladı. Zevkine güvenen hepsiburada.com müşterileri ünlü sanatçı Gülben Ergen için kombin hazırlayabilecek. “Gülben Ne Giysin” adlı yarışmada, en şık ve en güzel kombini önerene Gülben Ergen o kombini hediye edecek. Yarışmanın ve hepsiburada.com’un moda lansmanın anlatıldığı, Gülben Ergen’in rol aldığı reklam filmi ise ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı’nın yönetmenliğinde çekildi.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com’da “moda” heyecanı yaşanıyor. Müşterilerine 27 farklı kategoride 1 milyon ürün sunan hepsiburada.com, zengin ürün kataloğunu moda markalarıyla güçlendiriyor.

“Hepsi Moda hepsiburada” sloganıyla müşterilerinin karşısına çıkan hepsiburada.com, moda dünyasına yeni bir soluk getirecek. Dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markaları hepsiburada.com’un moda sayfalarında müşterilerle buluşacak. Müşteriler sevdikleri markaların yeni sezon ürünlerini hepsiburada.com farkıyla alma deneyimini yaşayacaklar. Ayrıca hepsiburada.com aralıksız bir şekilde sürdüreceği kampanyalarıyla moda severlere online alışveriş heyecanı yaşatacak.

En iyi moda markaları burada

Hepsiburada.com’un moda sayfalarında kadın, erkek, çocuk giyim, giyim aksesuarları, saatler, güneş gözlükleri, takı ve mücevherler, altınlar ve ayrıca özel günler için hediye setleri yer alıyor.

Hepsiburada.com tüm önemli moda markalarıyla iş ortaklığı yapıyor. LC Waikiki, DeFacto, Flo, U.S. Polo, Lacoste, Collezione, Roman, Kiğılı, Camper, Tommy Hilfiger, Nike, adidas, Nautica, Superstep, Piere Cardin, Bambi, NG Style, Marka Park, D’S, Damat, Ay Yıldız, Faik Sönmez, Ten, Elle, Karaca, Puma, Beta, Herry, Jimmy Key, ve Dagi bu markalardan sadece bazıları...

Moda alışverişini kolaylaştırıyor

Hepsiburada.com, yepyeni moda sayfaları ile moda alışverişini kolaylaştırıyor. Müşteriler hepsiburada.com’un yenilikçi tasarımıyla aradıkları ürünleri hızlı bir şekilde bulabilecek. Ürünlerin farklı açılardan çekilmiş kaliteli görselleri ve detaylı ürün bilgileri satın alma sürecinde müşterilere yardımcı olacak. Moda severler, kolay ve keyifli bir alışveriş deneyiminin yanı sıra online alışverişin avantajlarını da yaşayacak. Müşteriler, yüzbinlerce üründen dilediğini seçerek, güvenli ve hızlı şekilde alışverişini tamamlayabilecek. %100 müşteri memnuniyetini esas alan hepsiburada.com’da "kolay iade” uygulaması da var. Müşteriler aldıkları ürünü beğenmedikleri takdirde 14 gün içerisinde koşulsuz ve sorunsuz bir şekilde iade edebilecek. En iyi e-ticaret mobil uygulamalarına sahip olan hepsiburada.com, moda severlere mobil alışverişe özel avantajlar da sunacak.

“Gülben Ne Giysin” reklam filmi



Hepsiburada.com, moda sayfalarının lansmanını ünlü sanatçı Gülben Ergen ile yaptığı işbirliği ile renklendiriyor. Hepsiburada.com’un moda lansmanının yüzü olan Gülben Ergen, zevkine güvenen moda severleri “Gülben Ne Giysin” yarışmasına davet ediyor. Katılımcılar hepsiburada.com’da Gülben Ergen için kombin oluşturup sosyal medya platformlarında #gulbennegiysin hashtag’i ile paylaşarak hediye kazanma fırsatı yakalayacak. Gülben Ergen hepsiburada.com’un moda sayfalarından en şık, en güzel kombini önerene o kombini hediye edecek. “Gülben Ne Giysin” yarışması için bir de reklam filmi çekildi. Ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı’nın yönettiği reklam filmi, 28 Mart Pazartesi günü itibarıyla televizyonlarda gösterilmeye başladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe