Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Egzotik Diyarlarda Bir Havuz Partisi

Moda ve trendlerin öncüsü Koton, minimum parça ile maksimum etki yaratma bakış açısından hareketle hazırladığı Koton Beachwear Koleksiyo...


Moda ve trendlerin öncüsü Koton, minimum parça ile maksimum etki yaratma bakış açısından hareketle hazırladığı Koton Beachwear Koleksiyonu’nda bu sezon iddialı tasarımlar sunuyor. 

Koton Beachwear 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, egzotik diyarlarda bir yaz günü havuz partisi hayali etrafında hazırladığı koleksiyonu ile bu yaz plajlarda adından söz ettirecek.

Koton Beachwear 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, bu yaz stilini plajlarda da göstermek isteyen herkes için, egzotik diyarlarda bir havuz partisi hayalinden yola çıkarak yepyeni bir koleksiyon hazırladı.


Koleksiyonda tek omuzlu file detaylı atletik mayolar, metalik renkli tek parçalar, volanlı tek omuzlu bikini üstleri, brode görünümlü fiyonk detaylı mayolar, Retro pötikare düşük omuz detaylı bikiniler, bel ve göğüs pencereli iki parçalar ve egzotik desenli bikiniler gibi özgün ve iddialı tasarımlar yer alıyor.

Koton Beachwear 2016 Ä°lkbahar- Yaz Koleksiyonu’nun ana renklerini ise aqua, zümrüt, gold, bulut mavisi, parlak turuncu, beyaz ve siyah gibi renkler oluÅŸturuyor.


Bu sezon mayo ve bikini modellerinin yanı sıra, uzun yaz elbiseleri ve kaftanlarla da plaj şıklığına eşlik edecek olan Koton Beachwear 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu, yaz stiline en trend dokunuşları yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi