Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkekler baharda spontane planlara hazır

Nisan ayında güneşli günler artarken, Dockers® erkekleri için de hayat giderek hız kazanıyor.  Hem rahat ve fonksiyonel hem de şık ve ...


Nisan ayında güneşli günler artarken, Dockers® erkekleri için de hayat giderek hız kazanıyor. 

Hem rahat ve fonksiyonel hem de şık ve kendinden emin bir görünüm vadeden Dockers® modelleri erkeklerin karşısına çıkan her duruma hazırlıklı olmasını sağlıyor. Farklı renk seçenekleri, streç kumaş alternatifleri, modern kesimleri ile Dockers® khaki’ler iş yeri ortamına da hemen ardından gelen spontane planlara mükemmel uyum sağlıyor.

Nisan ayı ile birlikte güneş iyiden iyiye yüzünü göstermeye başlıyor. Hayatın tadını çıkarmayı bilen Dockers® erkekleri için ufak hafta sonu kaçamakları ve iş çıkışı planları giderek sıklaşıyor. Hem iş yerinin ciddiyetine hem de sonrasında gelen spontane planlara uygun, şıklığı ve rahatlığı aynı anda sağlayan giyim alternatifleri yaratmak ise her zaman kolay olmuyor. Dockers® mükemmel erkek silüetini ortaya çıkaran slim kesimleri, her ortama uygun farklı renk seçenekleri ve streç özelliği sayesinde hareket kabiliyeti sağlayan kumaşları ile aranan çözümü sunuyor.

Erkek giyiminde artık günlük giyim ile şıklık arasındaki çizgiler giderek belirsizleşiyor. Ancak girdiği her ortamda stilini konuşturmak isteyen Dockers® erkeği için özgüvenli bir duruşa sahip olmak ve rahatlık hala en önemli kriterler. Bu sezonun en çok konuşulan modellerinden Skinny Tapered ve Extra Slim Fit bu beklentilere mükemmel uyum sağlıyor.

Örneğin, Cuma günü ‘casual friday’ için Dockers®’ın önerisi Skinny Tapered kesimler. Kalça kısmında hafifçe genişleyerek erkeklerin jeanlerden alışık olduğu günlük hissi sağlayan bu model iş yerinde belli bir şıklığı yakalayabilir, ardından gelecek herhangi bir programa da uyum sağlayabilir. Extra Slim Fit ile ise, iş ya da toplantı gibi durumlar için birebir. Hafif kumaş seçenekleri ve modern detaylarıyla erkeklerin üstünde harika görünen bu pantolonun özelliği de, daha düşük bel hizası ile hem şık hem de doğal bir siluet vadetmesi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi