Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

FENTY koleksiyonunun önemli parçalarından 'THE TRAINER'

PUMA by Rihanna Antrenman Ayakkabısı Hem Tarzı Hem de Performansıyla Efsane Olmaya Aday Dünyaca ünlü spor giyim markası PUMA’nın Kreat...


PUMA by Rihanna Antrenman Ayakkabısı Hem Tarzı Hem de Performansıyla Efsane Olmaya Aday

Dünyaca ünlü spor giyim markası PUMA’nın Kreatif Direktörü Rihanna tarafından hazırlanan FENTY koleksiyonunun önemli parçalarından “THE TRAINER”, PUMA mağazalarında yerini aldı. Yenilikçi performans teknolojisini, seksi görünümü ile birleştiren “THE TRAINER” hem yürüyüş hem de antrenman yapanların vazgeçilmezi olmaya aday.

Rihanna, ilk kez New York Moda Haftası sırasında görücüye çıkardığı THE TRAINER ile geleneksel antrenman ayakkabısına modern ve fütüristik bir tarz katıyor. PUMA için yepyeni bir model olan THE TRAINER, sıra dışı tasarımı ve karşı konulmaz renkleriyle korkusuz, cesur bir ayakkabı.

“THE TRAINER” sunduğu yüksek performans özellikleri ile de dikkat çekiyor. Üst kısmında kullanılan ariapren materyaller, ayakkabının ayağa mükemmel biçimde oturmasını sağlıyor. Aynı zamanda ayakların gün boyunca nefes almasına yardımcı oluyor. Yüksek dili ve TPU Kurim kafes teknolojisi ayağa ekstra destek sunuyor. THE TRAINER, 360 derece esneklik sağlayan özel dokusu ve kauçuk tabanıyla üst düzey performans vaat ediyor.

Rihanna’nın futuristik performans ayakkabısı olarak tanımladığı THE TRAINER sadece performans ayakkabısı değil günlük kullanımın iddialı bir tamamlayıcısı olarak kadınların dolaplarındaki yerini alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi