Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Giyimine önem veren erkeklere

Ayakkabı Dünyası’nın 2016 İlkbahar/Yaz sezonu için hazırladığı erkek ayakkabı modelleri; rahat, şık, renkli ve dikkat çekici tasarımları...


Ayakkabı Dünyası’nın 2016 İlkbahar/Yaz sezonu için hazırladığı erkek ayakkabı modelleri; rahat, şık, renkli ve dikkat çekici tasarımlarıyla büyük beğeni topluyor. 

Ayakkabı Dünyası’nın zengin erkek koleksiyonunda ön plana çıkan Loafer, Slip-on, ve Marine ayakkabılar baharın renklerini ayaklara yansıtırken, rahatlığından ve şıklığından vazgeçmeyen erkeklerin beğenisini topluyor.

Ayakkabı Dünyası, 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile sezonun en dikkat çeken modellerini erkeklerle buluşuyor. Sezonun öne çıkan Loafer, Slip-on ve Marine modellerini Ayakkabı Dünyası konfor ve şıklık ile yorumluyor.

Casual ve klasik kullanım için uygun ve farklı renk seçeneklerine sahip olan Loafer ayakkabıları; kot pantolonlarla olduğu kadar kumaş pantolonlarla da kombinlenerek şık bir görünüm kazanıyor. Rahatlığından ve spor görünümünden vazgeçmek istemeyenler ise bu sezon Ayakkabı Dünyası’nın rengarenk slip-on’larını ayağından çıkarmıyor.

Beyaz, kırmızı, lacivert, kahverengi renk seçenekleri, Ayakkabı Dünyası Marine ayakkabı modelleriyle ön plana çıkıyor ve baharda erkeklerin adımlarına eşlik ediyor. 100’in üzerinde dünya markasını tüketiciler ile buluşturan Ayakkabı Dünyası’nın zengin koleksiyonu her zevke ve yaşa hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe