Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar Yaz modasının ipuçlarını veriyor

Mudo Collection Erkek İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonu, geçmişin izlerini modern dokunuşlarla harmanladığı maskülen, şık ve yalın tasarımla...


Mudo Collection Erkek İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonu, geçmişin izlerini modern dokunuşlarla harmanladığı maskülen, şık ve yalın tasarımlarla sezona güçlü bir giriş yapıyor.

Mudo Collection Erkek İlkbahar Yaz 2016 koleksiyonu, yaşamın içinden çıkan dört gruba ayrılıyor. Her hikaye kendine ait renk skalası, formları, silüetleri ve kumaşları ile kendi içinde bir anlatım sergiliyor.

“Mr. Downtown” iş hayatından sosyal hayata uyumlu geçişte Mudo erkeğine vazgeçilmez parçalarla eşlik ediyor. Koyu tonlarla yarattığı minimal şıklıkla Mr. Downtown koleksiyonu, genç ve dinamik bir tarzı yansıtıyor.

“Modern Anthropology”, Mudo Collection’un klasik stilini günümüz trendlerine göre modernize ederek yansıtıyor. Vintage görünümlerden ve hikayesi olan ürünlerden oluşan koleksiyon, geçmiş bağlarından ilham alıyor. Kolesiyonda haki tonlarının hakimiyeti dikkat çekiyor.

“Young Daddy” koleksiyonu, genç görünmeyi seven, renkli giyinmekten keyif alan, sportif ve kendini her daim genç hisseden babalara sesleniyor. Rafine, cool ve elegan Young Daddy koleksiyonunda bu sezon canlı renkler ön plana çıkıyor.

“Mariners in Town” denizi bir yaşam tarzı olarak her anında yaşayan, sportif ve marin stiliyle deniz tutkusunu vurgulayan erkeğe hitap ediyor. Deniz sporlarına düşkün, şehrin karmaşasını denizin dinginliği ile uzaklaştıran bu hikayede tasarımlar cruise detaylar soft ve pastel renklerdeki ketenlerle buluşuyor.

“Sail Racing” Denizde ve sahilde giyilebilecek kilit parçalar, canlı renklerdeki yağmurluklar, sportif şortlar ve tshirtler bir sahil hikayesini yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe