Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Nişantaşı No:17 Yeni Sezona Hazır!

Yepyeni markalar, renkli ve hareketli en son trendler, dünyaca ünlü markalar, sıra dışı tasarımcılar ve lüks sokak giyim markalarının en...


Yepyeni markalar, renkli ve hareketli en son trendler, dünyaca ünlü markalar, sıra dışı tasarımcılar ve lüks sokak giyim markalarının en yeni koleksiyonlarıyla Nişantaşı No:17’de İlkbahar/Yaz 2016 sezonu açıldı.


Moda dünyasının Andy Warhol’u olma yolunda ilerleyen Jeremy Scott’ın karikatürler ve neon renklerle dolu eğlenceli bahar koleksiyonu No:17’de ilk defa moda tutkunlarıyla buluşuyor. Bunun yanı sıra modern zamanların peri masalını canlandıran Simone Rocha bulutsu silüetlerin, yumuşak renklerin ve imzası niteliğindeki şeffaf plastik topuklu ayakkabıların öne çıktığı bahar koleksiyonuyla Türkiye’de ilk defa Shopi go No:17’de yer alıyor.


İspanyol ‘Cholo’ çetelerinin yanı sıra deniz kuvvetlerine odaklanan 11 by Boris Bidjan Saberi, sokak modasına farklı bir bakış katan Haculla, Hollywood yıldızlarının yükselen favorisi Self Portrait Studio, Public School, MSGM, Cedric Charlier, Joseph, Linda Farrow ve sansasyonel iş birliktelikleri de No:17’de keşfedilebilecek yeni sezon koleksiyonları arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi