Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkler, Kumaşlar, Çizgiler…

Batik 2106’da renkler ve kumaşlarla yazın coşkusunu yansıtıyor. Mercanlar, morlar, sarılar, hakinin yanı sıra bej ve altın tonları ana t...


Batik 2106’da renkler ve kumaşlarla yazın coşkusunu yansıtıyor. Mercanlar, morlar, sarılar, hakinin yanı sıra bej ve altın tonları ana tema olarak belirlendi. Renkli bir ilkbahar yaz sunuyor Batik bu sezon.


Piliseler, zıt renklerin uyumu ve çizgi çok kullanıldı tüm koleksiyonlarda..Fosforlu renkler minimize edildi ancak yine de etkisini hissediliyor. Mavi ve tonları altın çağını yaşıyoruz.

Kumaşlar ise romantik, uçuşan ve rahatlığı ön planda tutan dokulardan seçildi. Çizgili desen ve kumaşlar, fark yaratan ayrıntı üyesi olarak kullanıldı. Batik kreasyonunda ayrı bir önem verildi.

Beyaz ise kapsul koleksiyon mantığında oluşturuldu. Tüm sezon boyunca Batik sevenlere farklı kapsul koleksiyon tasarımlarıyla İlkbahar – Yaz heyecanını yaşatmaya devam edecek.


Aksesurlar ise stilin vazgeçilmezi. Batik kadınının farklılığını yaratabilmesi için çantalar, eşarplar, kolyeler ve bileklikler gibi tüm aksesuar ögelerini yeni yorumlarla kolleksiyonuna kattı. Böylece kadınımız yaz renklerini zenginleştirecek ve stiline fark katacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe