Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkli, enerjik bir ilkbahar yaz koleksiyonu

Yenilikçi, rahat ve özgün stilini, enerjik ve capcanlı tasarımlara yansıtan Mudo FTS64, İlkbahar Yaz 2016 sezonuna rengarenk bir giriş y...


Yenilikçi, rahat ve özgün stilini, enerjik ve capcanlı tasarımlara yansıtan Mudo FTS64, İlkbahar Yaz 2016 sezonuna rengarenk bir giriş yapıyor.


Mudo FTS64 kadın ilkbahar yaz koleksiyonu, beş farklı hikaye ile yazın bitmek tükenmek bilmeyen dinamizmini tasarımlarına yansıtıyor. Her hikaye kendine ait renk skalası, formları, silüetleri ve kumaşları ile kendi içinde bir anlatım sergiliyor.

“Pop Shop”, 90’lara özgü cartoon karakterleri ve eÄŸlenceli sloganları tasarımlarına taşıyan Mudo FTS64’ün eÄŸlenceli yönlerini gözler önüne seriyor. Oversize formların pastel renklerle buluÅŸtuÄŸu koleksiyonda, pop kültürünü yansıtan sweatshirt’ler ve t-shirt’ler öne çıkıyor.

“Boyhood”, kabuÄŸundan sıyrılıp kendi tarzını yansıtan genç ruhu temsil ediyor. Bu hikaye içerisinde yer alan sportif tasarımlar, rakam baskıları ve renkli payet süslemelerle buluÅŸuyor. Ekose ve pileli kloÅŸ etek, mini elbise ve bomber ceketlerin yer aldığı koleksiyonda, mavi, indigo, mandalin ve kırmızı hakim.

“Summer Fest” etnik ve floral desenlerin kullanıldığı, renkli ve dinamik hikayesiyle festival havasını ÅŸehre taşıyor. Dantel ve nakış, batik efektler, püskül ve ponpon detaylar ile dökümlü ve fit kalıplar, hafif kumaÅŸlarla buluÅŸarak hayatının her alanında özgür olmayı sevenlere hitap ediyor. Rengarenk desenlerdeki uzun elbiseler ve kimonolar, bol paça pantolon ve denim ÅŸortlarla mükemmel bir uyum sergiliyor.


“Rock Chic” siyah ve beyazın muhteÅŸem kontrast etkisini gözler önüne sererek ÅŸehrin asi çocuÄŸunun hikayesini anlatıyor. Rahat kalıplar ve kolay giyilebilir modeller, deri ve püskül detayları, metalik yüzeyler ve zımba süslemeler ile buluÅŸuyor. Åžehrin ritmine ayak uyduran sloganlarıyla sezonun kurallarını belirliyor.

“Beach Trip” heyecanla beklenen renkli, sıcak ve hareketli bir yaz tatili vaad ediyor. Plaj ve marin temasının öne çıktığı koleksiyonda, nefes alabilen kumaÅŸlar, dantel, nakış detaylar, rahat ve salaÅŸ kalıplarla bir araya gelerek casual bir görünüm saÄŸlıyor. Mavi ve beyazın uyum içerisinde olduÄŸu çizgili kısa üstler, ÅŸortlar, askılı elbise ve tulumlar, aksesuarlarla rahatça kombinlenerek yaz modasına yön veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe