Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sarı lacivertli basketbolcularda Kiğılı şıklığı

Erkeğin markası Kiğılı’nın Fenerbahçe’ye desteği 2015-16 sezonunda da devam ediyor. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, bulund...


Erkeğin markası Kiğılı’nın Fenerbahçe’ye desteği 2015-16 sezonunda da devam ediyor. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, bulundukları her ortamda Kiğılı’nın özgün tarzı ile farklarını sergiliyorlar.

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, Fenerbahçe’nin futbol takımının yanı sıra basketbol takımının da resmi giyim sponsorluğunu üstleniyor. 2015-2016 sezonunda Fenerbahçeli basketbolcular, seyahatlerinde ve etkinliklerde Kiğılı imzası taşıyan takım elbiseler ile dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Basketbolculardan teknik ekibe, sağlık ekibinden menajerlere kadar tüm ekip için takım elbise hazırlayan Kiğılı, şıklığı ve konforu birleştiren tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Klasik çizgilere modern yorum getiren ve Türkiye’de üretilen tasarımlarda; yumuşak, hafif, doğal elyaf, kaşmir, alpaka ve ipek karışımlar öne çıkıyor. Fenerbahçeli basketçiler, bulundukları tüm ortamlarda, Kiğılı tarzıyla farklarını sergiliyor. Kiğılı’nın takım elbiseleri, uzun ve yorucu seyahatlerde oyuncuların rahat etmesini sağlarken, etkinliklerde ise dinamik, fit görünümlerine vurgu yapıyor.

Çekimlerde renkli dakikalar
Sarı lacivertli basketbolcuların Kiğılı takımlarla fotoğraf çekimi FenerbahçeUluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da yapıldı. Kendileri için tasarlanan, Kiğılı imzalı takım elbiseleriyle objektiflere poz veren oyuncular keyifli anlar yaşadı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe