Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil sahibi kadınların tercihi

Konforu ve şıklığı ile ön plana çıkan 2016 İlkbahar/Yaz sezonunun trend kadın ayakkabı modelleri, Ayakkabı Dünyası’nda kadınları bekliyo...


Konforu ve şıklığı ile ön plana çıkan 2016 İlkbahar/Yaz sezonunun trend kadın ayakkabı modelleri, Ayakkabı Dünyası’nda kadınları bekliyor… 


Sezonun son trendleri Oxford, Loafer, Bootie, Stiletto, Espadril ve Marine modellerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle Ayakkabı Dünyası; birbirinden şık seçenekleri ve dikkat çekici tasarımlarıyla bu bahar kadınların her adımını fark edilir kılıyor.

Sıcak havaların yüzünü göstermesiyle beraber Ayakkabı Dünyası 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu kadınların beğenisine sunuyor. Sezona damga vuran ve kadınları hem rahat hem de oldukça dikkat çekici adımlarla buluşturan Ayakkabı Dünyası; 2016 baharında tarzına önem veren kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Her güne ayrı bir özenle hazırlanan kadınların kombinlerini Ayakkabı Dünyası Oxford ayakkabıları güçlendiriyor. Ayakkabı Dünyası Oxford ayakkabıları; düz ve çift renkli derilerin kullanıldığı, yeşil, beyaz, pembe gibi renk seçenekleri ve maskülen çizgileriyle dikkat çekiyor. Birbirinden farklı topuk boyları ve renk seçenekleriyle hem spor olarak kombinlenen hem de özel davetlerde kullanabileceğiniz Stilettolar, Ayakkabı Dünyası koleksiyonunda öne çıkıyor.


Baharın eşsiz renklerini ayağınıza taşıyabileceğiniz Stilettolar ile tüm enerjiniz değişiyor.

Rahatlığıyla ön plana çıkan Ayakkabı Dünyası’nın hasır tabanlı Espadrilleri ve Marine ayakkabıları ise, kadınların bahar kombinlerine eşsiz bir şekilde uyum sağlıyor. Her bütçeye hitap eden model seçenekleriyle Ayakkabı Dünyası; skinny pantolon ya da elbiseler ile kombinlenebilen Bootie seçenekleriyle de kadınları rahat bir şıklıkla buluşturmaya devam ediyor. 100’in üzerinde dünya markasını tüketiciler ile buluşturan Ayakkabı Dünyası’nın zengin koleksiyonu her zevke ve yaşa hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe