Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu ayın hikayesi Özgün Kesimler!

Dinamik bahar temposuna enerji katan Silk and Cashmere, bu ay kaşmir severleri özgün kesimlerle buluşturuyor! Geçtiğimiz sezondan beri...


Dinamik bahar temposuna enerji katan Silk and Cashmere, bu ay kaşmir severleri özgün kesimlerle buluşturuyor!

Geçtiğimiz sezondan beri “her ay bir hikaye” sunan Silk and Cashmere Nisan ayını Özgün Kesimlerle açıyor. Birbirinden zevkli kesimler ve karışımlarla bahar hareketliliğine uyum sağlayan koleksiyon, aktif bir portföy sunuyor. Delikli crop toplar, dökümlü hırkalar, keskin gömlekler ve teni ferahlatacak hafif karışımlarla Silk and Cashmere bahar aktivitelerine dinamizm katıyor.

Miss Crop Top
Son dönemin trendleriyle artık kaşmirin de vazgeçilmezi haline gelen crop top modeli bahar mevsimine de uygulandı. Kaşmir ve pamuğun karışımı, delikli dikimiyle bu ayın en hafif ve modern modeli! Toz pembe ve beyaz gibi iç açıcı renklerde çalışılan bu model genç kaşmir tutkunlarının favorisi olacak.


Salaş Simetri
Renk bloklarının uygulandığı kol detayları ve salaş duruşu ile dikkat çeken tasarım, bahar aktivitelerinin vazgeçilmez hırkası olacak. İçeriği %100 saf kaşmir olan ve bomber ceket izlenimi veren bu bol kalıplı hırka, farklı kesimi ve ferah renkleriyle gardroplara enerji katacak.

Dinamik Klasik
Klasik erkek kısa kol gömleğine farklı bir yorum katan bu model, ipek ve pamuk karışımını gizemli bir parlaklıkla yansıtıyor. İnce ve dar yakası ister tepeye kadar iliklenip modern bir görünüme bürünüyor, ister daha açık bırakılıp sportif bir duruş sağlıyor.

Teknik Kesikler
Perforaj diye adlandırılan teknik, dokulara gizemli şeffaflık sağlayan deliklerin oluşturulduğu bir uygulamadır. Kaşmir’de çok sık rastlanmayan bu tekniği bu ay birbirinden dinamik parçalarda ustalıkla uygulanıyor. Dışı %100 yaz kaşmiri ve içi %100 saf ipek olan Camellia kolsuz üstüne perforaj tekniğiyle uygulanan geometrik kesikler, kaşmir ve ipeğin kusursuz uyumunu öne çıkarıyor.


Kusursuz Kesim
Erkekler için kusursuz klasik olan beyaz tişörtü arama derdi ortadan kalkıyor. Pamuğun hafifliği ve ipeğin yumuşaklığını birleştiren bu model sezonun vazgeçilmezi olacak gibi. Zarif V yaka kesimi ve vücüdü rahatça oturan kesimiyle beyaz tişörtün en rafine hali Sik and Cashmere erkeği ile buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe