Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Cuir Vetiver Deodorant

Hayatın artık çok daha hızlı akıyor olması ve iş dünyasının temposu içinde, zaman zaman karşı karşıya olunan streslerle birlikte insan v...


Hayatın artık çok daha hızlı akıyor olması ve iş dünyasının temposu içinde, zaman zaman karşı karşıya olunan streslerle birlikte insan vücudu da değişim göstermeye başladı. Sürekli aktivite hali hormon salınımını arttırırken ter bezlerinin çalışmasını da hızlandırdı, bunun sonucunda çalıştığımız oranda deodorantlara daha çok ihtiyaç duyar olduk. Deodorantlar gün boyu çeşitli etkenler sonucu oluşan vücutsal kokuların oluşumunu engellediği gibi, verdiği tazelik hissiyle kişinin daha kendinden emin ve profesyonel olmasını sağlıyor.

Yves Rocher'nin yeni deodorant özelliÄŸi Cuir Vetiver EdT’nin kalıcılığını arttırırken, günü taze bir hisle tamamlamanızı saÄŸlamak için Yves Rocher uzmanlarınca geliÅŸtirildi. Deodorantın verdiÄŸi temizlik hissiyle kiÅŸi gün boyu taze kalırken içeriÄŸindeki vetiver bitkisi özü, gün boyu biriken yorgunluÄŸu da azaltıyor. Cuir Vetiver EdT gibi deodorantı da Vetiver bitkisinin, Sandal aÄŸacının ve Tonka fasülyesinin esintilerini tende bırakıyor. Deodorant seçiminde önemli olan faktörlerden biri de içerdiÄŸi kimyasallar, zira kimyasal içeriÄŸi yoÄŸun olan deodorantlar ciltle temaslarında kanserojen madde bırakıyor ve uzun süre kullanımda kanser riski oluÅŸturabiliyor.

Deodorantlardaki kimyasalların kişisel anlamda zararı bu ölçüde olurken doğaya verilen zarar anlamında daha da büyük oluyor. Şöyle ki deodorant sıkıldığında doğaya salınan gazdaki kimyasal ölçüsü doğaya verilen zararın da ölçüsü oluyor. Sonuç olarak kişinin kendini ve aynı zamanda doğayı da koruması açısından biyolojik içerikli deodorant kullanımı önemli yer tutuyor. Yves Rocher ürünlerini bitkisel ve doğal formüllerle geliştirmek konusunda kozmetik dünyasındaki birçok diğer markadan ayrılırken, deodorantlarında da bu özelliği sürdürmeye devam ediyor. Cuir Vetiver Deodorant diğer Yves Rocher ürünleri gibi paraben içermiyor bunun yanında geri dönüşümlü şişesiyle doğa dostu olma özelliğini koruyor. Cuir Vetiver Deodorant, Yves Rocher uzmanlarının geliştirdiği diğer deodorantlardan odunsu kokusu ve içerdiği derimsi notalarla ayrılıyor, maskülen hissi gün boyu teninizde bırakıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe