Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Detaylar Mercek Altında: Mikro Desenler

Zamansız erkeklerin tercihi Cacharel, İlkbahar/Yaz sezonunda canlı motiflere yer veriyor ve onları mikro desenlerine taşıyor.  Dalgalar...


Zamansız erkeklerin tercihi Cacharel, İlkbahar/Yaz sezonunda canlı motiflere yer veriyor ve onları mikro desenlerine taşıyor. 

Dalgalardan balıklara, çiçek motiflerinden gökyüzü mavisinin resim fırçası haline kadar doğadan esintiler içeren geniş paletiyle Cacharel, yazı üzerimizde sergilemeye imkan sunuyor.

Mikro Boyutta Doğanın Üstünlüğü

Büyüteç altına alınmış desenlerin izini taşıyan tişört ve gömleklerin yanı sıra smokin, pantolon ve ceketlere kadar her parçaya doğa can veriyor. Doğanın engin yelpazesinin, mendil ve kravatlardan kıyafetlere kadar kullanıldığı tasarımlar sayesinde Cacharel erkeği bu sezon doğayla tamamen bütünleşmiş hissediyor.


Takımlarda Mikro İllüzyon

Sezonda özellikle %100 yünün en ince derecelerde bükülmüş hallerinden ve mutlaka kendi içindeki mikro desenlerinden elde edilmiş takım elbiseler yer alıyor. Bu takımların kumaşlarına uzaktan ya da yakından bakıldığında sürekli minik illüzyonlar yaratıyor olmaları ile ilham veriyor. Mikro desenler, rengi çok iyi bir şekilde ifade edebilen Cacharel’in kendi desenlerinde yarattığı gömlekler ile takım elbiseler için müthiş bir alternatif sunuyor.

Alternatif Tavır

Şal yaka, tek düğme, mavi ve kendi içinde minnacık mikro dokusu ile farklı bir tuşesi olan smokin takımıyla Cacharel, gerektiğinde papyonsuz ve kravatsız kullanılarak bir smokinde nasıl alternatif bir tavır yaratılırın resmini çiziyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi