Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mini Me Koleksiyonu ile Anneler ve Çocukları Aynı Giyinecek

“İyi giyinmek herkesin hakkı’’ misyonuyla yıllardır Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olmayı başaran LC Waikiki bu yıl da anne...


“İyi giyinmek herkesin hakkı’’ misyonuyla yıllardır Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olmayı başaran LC Waikiki bu yıl da anneler ve onları örnek alan çocuklarına özel “Mini Me” Koleksiyonu hazırladı.

LC Waikiki, her zaman en iyisini hak eden anneler ve annelerin en kıymetli varlıkları çocukları için hazırladığı özel koleksiyonuyla, Anneler Günü’nü kutluyor. LC Waikiki’nin “Mini Me” koleksiyonundaki tasarımlar, kalite ve rahatlığı bir arada sunuyor.

LC Waikiki Anneler Günü özel koleksiyonundaki tişörtler anne sevgisi gibi yumuşacık sararken, anne ve çocuklarını aynı giydirecek. Bu yıl Anneler Günü’ne her yaştan annenin, 6 aylıktan 11 yaşına kadar çocuklarıyla giyeceği “Mini Me” koleksiyonu damgasını vuracak.


Anneler Günü için hazırlanan “Mini Me” Koleksiyonu ilkbahar mevsiminin pastel tonlarını farklı tişört tasarımlarıyla anne ve çocukların beğenisine sunuyor. Günün her saati şık olmak isteyen anneler ve çocukları koleksiyondaki sportif tişörtlerle her zamankinden daha enerjik görünecekler. Anne ve kızları çiçek desenleri, işlemeler ile romantik bir görünüme sahip olurken, anne ve oğulları ise siyah ile beyazın uyumu ve bulmaca esprili baskılar ile eğlenceli bir stil yakalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe