Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Nike Look of the City Koleksiyonu Satışta!

Dünyanın en etkili beş sneaker merkezinden yola çıkan İlkbahar 2016 Look of the City kadın koleksiyonu; New York, Paris, Şanghay, Londra...


Dünyanın en etkili beş sneaker merkezinden yola çıkan İlkbahar 2016 Look of the City kadın koleksiyonu; New York, Paris, Şanghay, Londra ve Tokyo'nun mimarisi ve tasarım geçmişinden ilham alıyor. Tasarımların her biri, ikonik bir Air Max silüetini desenler, renkler ve ilgili şehrin temel sanatsal dönemlerinden referanslarla yeniden canlandırıyor.


Nike Air Max BW Ultra London kadın Ayakkabısı, klasik modeli İngiltere'nin başkentini yansıtan Victoria devri grafiklerle güncelliyor. Topuktaki görünür Max Air birimi, orijinal modele ün kazandıran hafif ve doğal rahatlığa sahip.

Nike Air Max 1 Ultra Paris kadın ayakkabısı, klasik modeli Işıklar Şehri'ni yansıtan Art Nouveau grafiklerle yeniliyor. Air-Sole yastıklama, orijinal modele ün kazandıran hafifliğe ve rahatlığa sahip.


Nike Air Max Thea New York City kadın ayakkabısı, orijinal modeli NYC'nin klasik stilini onurlandıran Art Deco grafiklerle yeniliyor. Birinci sınıf hafif yastıklama ve zarif, düşük kesimli profil, uzun süreli rahatlık ve modern bir stil sunuyor.

Nike Air Max 90 Shanghai kadın ayakkabısı, geleneksel desenlere yer vererek Çin'in en büyük şehrini onurlandırıyor. Görünür Air-Sole ünitesi hafif ve doğal rahatlık katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe