Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renklerin enerjisini çocuklara taşıyor

Vicco, cıvıl cıvıl ilkbahar-yaz koleksiyonu ile renklerin enerjisini çocuk ayakkabılarına yansıtıyor. Çocukların hayallerindeki modelleri ...

Vicco, cıvıl cıvıl ilkbahar-yaz koleksiyonu ile renklerin enerjisini çocuk ayakkabılarına yansıtıyor. Çocukların hayallerindeki modelleri sezon trendleri ile harmanlayan Vicco baharı müjdeliyor

Türkiye’nin çocuk ayakkabısı markası Vicco, 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunda kalite ve rahatlıktan ödün vermeden en son trendleri tasarımlarına taşıyor. Çocukların ayak gelişimine uyumlu tasarımlarıyla dikkat çeken Vicco’nun ilkbahar-yaz koleksiyonuyla alışveriş eğlenceye dönüşecek.

Kız çocukları için dore ve gümüş ile cool bir görünüm
Vicco’nun ilkbahar-yaz koleksiyonunda kız çocukları için tasarlanan pastel tonlarındaki babetler, rengarenk espadriller, dore ve gümüş spor ayakkabılar yetişkinleri kıskandıracak nitelikte. Kız çocuklarının vazgeçemediği pembe ve kırmızı da hem spor hem de şık modellerle koleksiyondaki yerini alıyor. Küçük hanımlar bu ayakkabıları tüm kıyafetleriyle rahatlıkla kombinleyebilecek.


Erkek çocukları rengârenk süetlerle şıklığı yakalayacak
Vicco’nun erkek çocukları için hazırladığı tasarımlarda ise yumuşacık renkli süet ayakkabılar dikkat çekiyor. Spor ayakkabılarında ise yürümeyi keyif haline getirecek rahatlık ayaklara mavi, sarı, yeşil ve kırmızı ile taşınıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi